Daca o persoana ce avea gradul de handicap grav si primea indemnizatia cuvenita a decedat in prima zi a lunii (1 noiembrie) se mai acorda indemnizatia pe aceasta luna?
multumesc
Buna ziua!
Am un baiat in varsta de 8 ani ce in anul 2011 ia fost incredintat fostei sotii eu avand drept de vizita si obligatia de ai plati pensie alimentara si am intampinat urmatoarele probleme:
-fosta sotie nu respecta programul de vizita pot sa ma duc la ea cu Autoritatea tutelara de la primaria de domiciliu a ei si/sau cu reprezentantii postului de Politie, ce as putea faca sa se respecte programul de vizita?
-am auzit ca fosta sotie ar fi plecata in Anglia cu copilul fara acordul meu de al scoate din tara ce pot face?
Va multumesc
Buna ziua!
Prevederile OUG 70/04-11-2014 sunt aplicabile doar persoanelor angajate pana in decembrie 2014 sau si celor care se angajeaza de la 1 iulie 2015?
Multumesc
Va rog sa imi raspundeti daca intra sub incidenta legii si datoriile pe care le am eu"Datoriile mai multor categorii de contribuabili vor fi sterse. Legea a trecut de Parlament"-postare luata de la dumneavoastra
Datorita faptului ca am vandut mai multe locuinte in anul 2008 cei de la Finante
m-au facut platitoare de TVA in prezent am poprire pe salar.
Multumesc
Buna ziua
Am o poprire pe salariu pentru o datorie catre Finante si intrebarea mea este, daca este corect sa se mai adauge in continuare penalitai si dobanzi.
Buna ziua
Mama mea are viza de flotant pana in luna octombrie 2014 la mine si trebuie sa mearga la comisie pentru a primi un certificat de incadrare in grad de handicap, mentionez ca e primul certificat.
La ce primarie trebuie sa ma adresez pentru ancheta sociala la de adresa din cartea de identitate sau cea de flotant, si daca va obtine gradul I cine ii va plati indemnizatia?
o persoana a care-i contrcat de munca este suspendat de o societate particulara pentru ca are un copil cu handicap pana la 7 ani in prezent copilul are 5 ani, poate fi angajata pe perioada determinata la primarie ca asistent personal pentru acelasi copil