avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate radumcristian

Activitate radumcristian

Discuție
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema de mai bine de 8 ani in ceea ce priveste escrocheriile care EOS/KSI le aplica si care acum, mai nou , si executorul judecatoresc vad ca procedeaza la fel..

Povestea sta cam asa:
In urma cu aprox. 10 ani am cumparat un calculator in rate de la magazinul Flanco, toate bune si frumoase pana in momentul in care unul dintre parintii mei a avut o problema de sanatate si din cauza lipsei de bani, am decis sa renunt sa mai platesc acele rate .. tin sa mentionez ca suma ramasa de plata nu depasea mai mult de 1000 ron.
Dupa aproximativ 2 ani, am inceput sa primesc scrisori si telefoane de la ei , cerand sa platesc o suma care nu putea fi justificata, in momentul acela era vorba de 2300+ ron. ( cel putin 1300 ron peste suma initiala care o aveam de plata )
Am decis sa-mi schimb nr. de tel in speranta ca voi scapa de hartuirile celor de la EOS/KSI.. lucru care s-a si intamplat , pt o buna bucata de vreme nu am mai primit nici-o notificare de la acesti indivizi.
Acum aprox. 2 ani, am primit prin posta un dosar de executare silita semnata de cei de la EOS/KSI + BEJ . De atunci , la orice loc de munca m-as angaja, orice card de credit mi-as crea nu dureaza mai mult de 3 luni pana se efectueaza popririle..
Va rog din suflet sa-mi spuneti cum as putea sa remediez situatia, sunt dispus sa platesc suma initiala care o aveam de plata , cei 1000 ron + o taxa in limita bunului simt , nu suma de aproape 6000 ron pe care au umflat-o pe zi ce trece si pe care refuz sa o platesc.

Va multumesc,
Radu M.
Răspuns la discuția Demisie - retinere zile CO
Va multumesc frumos pt raspuns.
Buna ziua!
Ma numesc Radu.
Problema mea este urmatoarea:
Sunt angajat intr-o firma de 4 ani, o firma de la care doresc sa plec.
Mentionez ca am beneficiat de cele 21 zile CO din anul 2014.
Insa, la anuntarea demisiei, Dl. Director mi-a spus ca imi va taia din salariu jumatate de zile de CO

Intrebarea mea este:
Angajatorul are dreptul sa-mi retina diferenta de CO din salariu? de indata ce am indeplinit 6 luni calendaristice pe anul 2014 si am beneficiat de tot concediul anual?.

Va multumesc,
Radu.