Am fost secretara, martori sunt fetele cu care am lucrat si o femei care sta deasupra biroului si venea in fiecare luna si cerea banii de apa, proba am decat anunturile pe care le-am postat pe numele meu si are numarul firmei la date de contact. Era bine daca se duceau cei de la Itm ca asa demonstram ca se lucreaza fara contract de munca.
Am lucrat la o firma 6 luni fara sa imi faca contract de munca si nici nu mi-a dat salariul pe aceste luni, il sun in fiecare zi si ma amana de fiecare data. Sunt si alte fete in aceeasi situatie care au lucrat la aceasta firma si inca are angajate fara contract de munca care bineinteles nu isi vor primi nici banii. Am facut sesizare la Itm si mi-au spus ca nu ii fac control deoarece eu nu mai lucrez acolo si ca tot ce pot face este sa il dau in judecata. Cum pot proceda in aceasta situatie?
Am facut plangere la Itm si trebuie sa astept 30 de zile dar mai vroiam si altceva ca sa il constrang... O sa incerc si varianta cu avocatul! Va multumesc!
Daca am lucrat la o firma fara contract de munca si nu vrea sa imi dea banii, spunandu-mi in fiecare zi ca o sa imi dea banii, cum pot proceda sa ii recuperez?