avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate Dclaudiu17

Activitate Dclaudiu17

Răspuns la discuția Proces loviri si alte violente
patrascu razvan a scris:

O sa fie audiati martorii propusi, veti fi audiat dvs si cealalta persoana si in functie de situatia de fapt care reiese din administrarea probatoriului, procurorul va emite fie rechizitoriu prin care dispune trimiterea in judecata fie emite o ordonanta prin care claseaza sau renunta la urmarire penala.

Am uitat sa mai specific ceva...daca exista proba video? Peste strada de locul incidentului o persoana a pus o camera de filmat pentru ca i-a fost vandalizata masina si aceea camera a surprins tot incidentul. Poate fi considerata proba video acea filmare?
In data de 1 august anul curent am avut o altercatie cu o persoana cunoscuta in urma careia m-am ales cu ceva injurii. Am scos CML si mi s-au dat 5 zile de ingrijiri medicale, am depus si o plangere si s-au facut deja audieri.
Politistul ce ancheteaza a ajuns la concluzia ca sunt partea vatamata si ne-a sugerat medierea, problema este ca agresorul nu doreste medierea si imi spune sa o dau mai departe sa se ajunga la proces.
Mentionez ca eu ma duceam la munca in acel moment, am si fisa cu accident de munca dat fiind ca fapta s-a petrecut in traseul meu declarat spre locul de munca si cu mine mai era un coleg de serviciu care poate fi pus ca martor.
In cazul in care se refuza medierea care ar utea fi rezultatul procesului? In cazul in care castig sau in cazul in care pierd dat fiind faptul ca persoana respectiva a declarat ca are martori cum ca eu am inceput scandalul .