avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate miraiuliana

Activitate miraiuliana

Buna ziua, o intrebare scurtă. Unde ne putem adresa daca pozele intre fostii iubiti circula pe messanger?(poze indecente cu fata)
Bună ziua....găsesc aici pe cineva care m-ar putea ajuta să completez Caietul de practică ? Pentru Anul 4/ Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative/ Programul de studii Drept IF / IFR
Bună seara, am plasat o comandă telefonică pe un site de inchirieri robe, pentru pachete absolvire. Am discutat la telefon și după prin mesaje, comanda trebuia onorată pe data de 13 mai însă nici până în ziua absolivirii nu a ajuns cu toate că in fiecare zi ii sunam si spuneau ca o trimit, că ajunge. In noaptea dinaintea festivitatii au spus ca o pun pe o masină si dimineata ajunge. Nimic nu a ajuns si a trebuit sa dau explicatii elevilor cat si sa fac rost urgent de altele. Ce pot face in aceasta situatie, cand de fapt mi-a fost pătată si imaginea in fata tuturor?????????????
Acum i-au venit documentele va primi alocatie din Germania, dar redusa suma din alocatia din tara, cu toate ca la noi nu mai primeste. M-ar interesa ce document imi trebuie ca sa dovedesc ca aici nu ia alocatie si sa vina toata pe Germania!?
Bună ziua, copilul meu a avut alocatie in Germania pana la 18 ani, acum este inscris la facultate si primeste alocatie din Germania dar este oprit cuantumul alocatiei de aici cu toate ca in Romania nu mai primeste.
Ce este de facut?
Buna seara, de curand am vorbit cu un barbat pe messenger, iubita lui i-a spart contul, a vazut convorbirea si a facut pozele cu screen publice. Ce este de facut ? Cum ma apar ? Mentionez ca mesajele imi denigreaza viata privata.