Am luat in sfarsit certificatul medico legal..in acest cerfiticat scrie ca:
Necesita 5-6 zile ingrijiri medicale de la data producerii leziunilor,daca nu survin complicatii..Leziunile traumatice nu i-au pus viata in primejdie si recomanda 21 de zile de repaus...Intrebarea mea ar fi daca pot lua ceva daune morale cu aceste zile ...
Va multumesc mult pentru raspunsuri..Eu maine o sa merg sa scot certificatul ...>Dar mai am o intrebare..Din cate am inteles persoana ar cam vrea sa se intalneasca cu mine si cel mai probabil vrea sa imi ofere bani sa renunt la acuzatii(inca nedepuse dar vor urma)...In caz ca eu accepta suma si sunt multumit el poate dovedi sau face ceva ca am fost santajat?? Nu prea sunt informat in domeniul asta..Daca se poate sa ma ajutati va rog mult
Buna seara,
Ieri am avut un accident de masina in care eu am fost victima.
Eram parcat iar un tampit a adormit la volan cu o viteza destul de mare 100-120km/h a intrat pe contrasens in a intrat in noi...Dintre toti care am fost in masina eu am fost cel mai grav am ramas inconstient cam 3-5 minute...Un hematom foarte mare la cap,gatul nu pot sa il misc aproape deloc(este foarte umflat),piciorul stang umflat si dreptul julit..Am fost luat de salvare si tinut o zi internat...Eu vreau sa stiu daca pot cere despagubiri pentru ce am patit pentru ca nu mi se pare normal ca el sa scape nevatamat.Va multumesc mult si astept un raspuns cat de curand daca se poate