Multumesc pentru raspuns.Am fost la Politie de cand era in tara si a venit la birou si mi-a facut un super scandal.. Si la Politie atunci mi-au spus sa-l las in pace poate se potoleste. A plecat la Chicago si a inceput cu stressul acesta. Am fost iar la Politie, cunoscandu-i pe cei de la Politie mi-au spus sa nu fac inca nici o plangere pe motivul "ca de unde sa-l ia pe asta". Sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred. De o luna dureaza acest stress si stau cu emotii ca cine stie ce-o sa mai faca acest nenorocit!
O persoana care are toate datele mele personale, poze cu mine, copie a passaportului si a permisului de conducere, numerele mele de telefon fix, mobil si de la birou,adressa de domiciliu,foloseste toate aceste date comunicand cu alte persoane de pe net, in numele meu. Mi-a facut o gramada de profiluri cu pozele si datele mele reale personale pe site-uri de matrimoniale si vorbeste cu in numele meu.M-am trezit cu persoane la usa mea de la diferite firme spunand ca-am solicitat asistenta tehnica pentru computer, am fost sunata la birou, o institutie publica de altfel, de foarte multe persoane care sustin ca au vorbit cu mine. De telefoane pe mobil si pe fix nici nu mai vorbesc...sunt cu miiile!!! Persoana este cetatean american de origine romana si vrea sa se razbune pe mine. Nu stiu cum sa opresc toate acestea, nu stiu ce solutii am!!! constituie o fapta penala acest comportament?????