Buna ziua,
Numele meu este Eduard si am o nelamurire in legatura cu certificatul de nastere astasat in aceasta postare. In primul rand vreau sa mentionez ca certificatul este al prietenei mele si ea a fost de acord sa-l postez aici. De ceva timp prietena mea traieste cu gandul ca ar fi fost adoptata, stie sigur ca tatal ei nu este de fapt tatal ei natural dar are dubii si in legatura cu mama ei, nimeni nu vrea sa ii spuna adevarul si am sperat ca poate ne puteti lamuri in legatura cu acest certificat de nastere care are odata data de nastere "8 Februarie 1999", data de inregistrare "13 Martie 2000" si data eliberarii "2 Decembrie 2004". Cand i-a cerut o explicate mamei ei, aceasta i-a spus ca numele tatalui ei era trecut gresit si din cauza asta a mai fost eliberat odata.
Intrebarea mea este daca o persoana poate afla daca a fost adoptata sau nu, stiu ca exista o procedura prin care se poate ajunge la parintii naturali in cazul in care persoana are nevoie de un donator de organe, dar nefiind cazul in aceasta situatie ce se poate face?
Certificat:
[ link extern ]
Multumesc mult anticipat.