avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate angelapop

Activitate angelapop

va rog sa ma ajutati cu o opinie la urmatoarea spetza:
lucrez intr-o multinationala pe o pozitie de coordonare
in data de 13.11.2015 a fost solicitat de catre departamentul de audit o nota explicativa unui coleg din subordinea mea pentru o corectura cu pasta alba pe un document
dupa 5 zile mi-a fost ceruta si mie o nota explicativa in aceeasi problema,eu fiind persoana care am avizat documentul respectiv
in data de 20.11.2015 ne-a fost comunicat telefonic de catre seful ierarhic -va dati demisia sau se numeste comisie de disciplina in vederea cercetarii disciplinare
am cerut timp de gandire pana in 23.11.2015 (o zi de luni) cand dimineata colegul meu si-a inaintat demisia cu acordul partilor, care a fost acceptata
eu nu am acceptat ideea avand in vedere ca lucrez de foarte mult timp in societatea respectiva si nu am considerat fapta ca fiind grava,ea neproducand nici un fel de urmari
in data de 23.11.2015 ni s-a adus la cunostinta si faptul ca punctul de lucru se va inchide pe 23.12.2015 si am semnat de luare la cunostinta pe decizia de concediere
din 24.11.2015 am intrat in concediu medical,suspendand practic preavizul decizie de concediere
in acest timp s-a decis constituirea comisiei de disciplina si la intoarcea mea la angajator, la un alt punct de lucru mi s-a comunicat ca urmeaza sa fiu cercetata disciplinar
Este posibila cercetarea disciplinara avand in vedere ca exista deja o decizie de concediere?