Buna ziua. In urma cu 6 luni tatal meu a decedat. Mama este in viata (aceasta doreste sa facem dezbaterea si sa imi cedeze partea ei, cu conditia ca pe timpul vietii sa nu o dea nimeni afara din apartament), sunt singurul lor copil, nu exista copii nelegitimi. Este absolut necesar sa facem dezbaterea mostenirii in primii doi ani dupa deces? Am inteles ca in aceasta perioada nu se plateste o taxa de 1% la notar.
Din alte informatii, am auzit ca, dupa decesul ei, va fi nevoie sa fac doua dezbateri, cate una pentru fiecare parinte decedat. Este adevarat?
Imi puteti spune va rog, daca e bine sa fac dezbaterea in aceasta perioada sau o pot lasa pe viitor, dupa decesul celuilalt parinte. Care varianta ar fi mai putin costisitoare?
Va multumesc anticipat!
Pe mine m-au respins cei de la somaj chiar inainte de a incheia CCC. Mi-au spus sa merg acasa ca eu sunt inca in CCC si nu m-au lasat sa depun dosarul. Au precizat ca este timp inca o luna sa depun dupa ce se incheie CCC.
Daca eu am fost angajata pe perioada determinata si in timpul CCC mi-a incetat suspendarea contractului individual de munca, nu se mai poate face nimic ? Pierd somajul din aceasta cauza? Nu exista nicio lege care sa ma ajute ? Totusi era dreptul meu sa stau acasa 2 asa.