avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate asiguraribroker

Activitate asiguraribroker

Cand si in ce contexte se pot folosi numele brandurilor cu copyrighted ... Din cate stiu daca exista concurenta nu se pot folosi dar daca acea aplicatie care creaza concurenta afiseaza numele acestora la o cautare initiata de utilizator sau un review initiat de un utilizator ... tot sunt incalcate drepturile ?
Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca se poate crea un program fara plata de internship, training sau un stagiu de practica, in cadrul unei firme, conform legislatiei in vigoare si ce documente sunt necesare pentru aceasta forma, atat pentru companiei cat si pentru practicant?

Din ce am citit pana acum, numai o institutie de invatamant poate crea stagii de practica: Exemplu:
[ link extern ]

Dar, din acest articol inteleg ca acest tip de programe exista si sunt create de catre companii :
[ link extern ]

In cazul in care ajuta cu ceva, doresc sa mentionez ca am si codul caen: 8559 Alte forme de invatamant n.c.a. in cadrul companiei.

Astept raspunsul dumneavoastra.

Multumesc.
Discuție Coduri caen
Buna ziua,

Am urmatoarele intrebari:

1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat dupa o lege noua de anul acesta.

2. Costul pentru adaugarea de noi coduri caen. Momentan am pe firma 20 de coduri caen si doresc sa mai adaug 5-10 coduri. Stiu ca publicarea acestora in Monitorul oficial se face pe numarul de caractere, imi puteti spune daca trebuie publicate din nou toate codurile sau se publica doar codurile noi ?

Va multumesc.
Observ ca au fost 39 de vizualizari si nici un raspuns, daca nu este rubrica corecta va rog sa ma indrumati unde ar trebui postat.

va multumesc.
Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca asociatii unei firme SRL , fara functie in firma , au drept de semnatura si pot semna contractele firmei ?

Va multumesc.