avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate VanBuren

Activitate VanBuren

atunci acela nu este parinte.cand iti folosesti propriul copil ca sa iti pui in practica planurile si interesele meschine nu esti parinte,nu te mai poti numi asa,indiferent ca e mama sau tata.la noi de obicei femeile fac gesturile astea (no affense) pentru ca in 99% din cazuri lor li se dau copiii.abia de vreo 2 ani s-a auzit si la noi de custodie comuna si altele insa va trece mult timp pana poporul de rand va intelege ca e ceva in beneficiul copilului.cat timp vom gand primitiv vor fi mii de cazuri precum al meu in care scumpa mamica isi baga picioarele in tot ce vrea copilul si in tot ce a ales pentru simplul fapt ca poate si ca legea n-o sa-i faca nimic pentru ca e mamica.toate vor bani,bani si iar bani si daca s-ar putea sa n-o deranjezi niciodata cu altceva.iar cand copilul creste sa poata ea spune cu sufletul impacat ca tu ca tata ai fost un ticalos si nu ti-a pasat de copil.in 90% din cazuri asa se intampla,sunt statsitici.si ca rezultat a aparut in sfarsit ceva bun si pentru tatici,alienarea parentala.sa nu mi-o luati in nume de rau,nu am facut referire la dvs ci la situatia in general.

[ link extern ]
Martonze,nu doar ca isi doreste dar a si declarat clar si raspicat in fata instantei cand a fost audiata ca vrea sa vina la mine in vacanta.fetita are 12 ani.
cat despre ce spuneati de tarile nordice sa stiti ca nu e chiar asa.se fac abuzuri acolo unde sunt motive si acolo unde parintii nu si-au educat de mici copiii.cunosc si cazul si familia aceea din Suedia de acum doi ani dar nu asta e important.nu se pune problema luarii copilului de catre stat decat daca copilul are cel putin rezidenta in acea tara,locuieste si merge la scoala acolo si daca se face o plangere.sper ca nu va imaginati ca sunt atat de idiot incat sa fac tot posibilul ca statul sa imi ea fetita cand eu nu imi doresc altceva decat sa petrecem vacanta impreuna.luatul asta e un fenomen pe care voi din tara nu il cunoasteti decat de la stiri si nu il puteti intelege.ca se fac abuzuri e altceva.
practic am deschis acea actiune in instanta pentru ca nu ma puteam intelege pe cale amiabila cu fosta in privinta luarii copilului aici si de aceea se specifica tara dar nu pentru ca neaparat doar aici tre sa stau cu ea sau numai la resedinta mea de aici.a fost singura cale de a-mi putea lua copilul aici in vacanta.fosta se pare ca nu s-a obisnuit nici acum cu ideea dar o sa ii treaca
stimate utilizator,e normal ca si mama sa stie ce si cum dar ceea ce nu inteleg unele mame este ca a avea custodia unui copil nu inseamna ca poti sa faci ce vrei cu el sau sa ii restrictionezi relatiile cu celalalt parinte,mai ales cand exista si o sentinta in sensul asta.ideea e ca ea deja a facut planuri copilului si pentru luna iulie ceea ce da de inteles ca nu are de gand sa imi dea fetita nici macar in perioada ce mi se cuvine.da stiu,este o infractiune si se pedepseste penal cu amenda sau la mititica.nu-i doresc sa ajunga acolo dar nici nu pot accepta sa se calce in picioare atat dreptul meu cat si al fetitei.mai stiu ca solutionarea unei plangeri dureaza cateva luni ceea ce inseamna sa mai pierd o vara,adica a treia.nu e prima data cand face asa,numai ca procesele dureaza...etc,etc
in primul rand sa mergi cu familia intr-o vacanta nu e hai-hui prin europa.nu imi interzice nimeni sa merg unde doresc.ca trebuie si acordul ei a alta treaba.probabil o mama adevarata ar accepta dar ce stiu eu despre a fi mama.mama e cea care vrea bani continuu si tot mai multi si care isi baga picioarele in ceea ce spun judecatorii,procurorii si tot asa.apoi am spus clar ca in sentinta scrie negru pe alb ca instanta a aprobat sa iau fetita aici in tara unde locuiesc eu.pentru asta am si deschis procesul.nu vreau sa fiu inteles gresti dar,cand insasi fetita si-a exprimat dorinta sa vina la mine in vacanta si tu ca mama iti faci toate nevoile pe ce vrea propriul tau copil,sa-mi fie cu iertare dar nu pot spune aici pe forum cum se cheama o asemenea femeie.si nu,nu are nici un alt motiv sa faca asta decat ura si interesele meschine ale unui om fara judecata
nu,nu am mai iesit pentru ca abia anul asta s-a dat dar am intrebat si la ambasade si mi-au spus ca atata timp cat am hotarare judecatoreasca nu mai am nevoie de nimic.in plus acea sentinta trebuie aratata doar la iesirea din romania
pai la iesirea din tara am sentinta data de judecatorie care imi permite sa iau fetita aici in tara unde locuiesc eu fara acordul mamei.de aia am si deschis procesul.ceea ce vreau sa stiu e daca vreau sa plec in vacanta intr-o alta tara in aceasta perioada cat fetita e la mine am nevoie de acordul ei sau trebuie doar sa o instiintez?
buna.
am si eu o intrebare,poate reuseste cineva sa imi raspunda.am o hotarare judecatoreasca ce imi permite sa iau fetita in vacanta de vara in tara unde locuiesc.nici eu si nici fosta sotie nu suntem in tara.anul acesta am obtinut dreptul de a lua fetita o luna de zile in vacanta de vara aici unde locuiesc eu.tara nu are importanta,e in UE oricum.intrebarea mea ar fi urmatoarea...daca vreau sa plec cu fetita in vacanta intr-o alta tara decat cea in care locuiesc acum (sa zicem in portugalia de exemplu,tot in ue)in perioada cat e la mine, am nevoie de acordul fostei sotii sau e de ajuns doar sa o instiintez ca plecam in vacanta si atat?