da, e o varianta viabila, singura la care ma pot gandi si eu, dar sumele nu sunt foarte mici, tocmai de aceea nu stiu ce cursuri se pot face.... Dar, e drept altceva nu prea gasesc nici eu....
da , multumesc mult pentru sugestie, singura problema ar fi ca institutia respectiva e o primarie, si nu prea pot sa ma gandesc ce contract de prestari servicii s-ar incheia cu ei
am si eu o problema....
o societate a inregistrat pierderi fiscale si are un contract de sponsorizare cu o institutie. Contractul in sine a expirat, insa partile ar dori incheierea unui alt contract in acest sens. Problema este ca societatea este pe pierderi si nu poate sponsoriza in aceste conditii. Ce alta modalitate juridica s-ar putea utiliza pentru a se remite lunar aceasta suma de bani institutiei sponsorizate?
dar de ce ati achitat taxa de timbru la CEC? taxele judiciare de timbru se achita la Administratia Publica Locala, la serviciu impozite si taxe, eventual cautiunile se consemneaza la CEC.......
Buna ziua, as dori si eu un sfat in legatura cu o problema! Am cumparat un apartament si , in fata notarului, vanzatorul a declarat ca nu are restante la intretinere, insa ulterior, cand am vrut sa instalez centrala de apartament, am constatat ca fostul proprietar nu isi achitase taxele de intretinere, care acum sunt prescrise. Intrebarea mea este cum il pot determina pe administratorul asociatiei sa imi elibereze acea adeverinta abosolut necesara... il pot actiona in justitie???