Nu este corect ca mediul on-line a ajuns sat fara caini , sunt multi psihopati carè. Profita de o identitate anonima si isi refuleza frustrarile acolo ,
sunt oameni labil psihic si eu cred ca sunt puternici doar in spatele calculatorului , in viata reala daca ii iei la bani marunti sunt de fapt fricosi la fel ca niste sorice .A sa cum pot fi identificati hackerii pot fi identificati si ei , codul I P al calculatorului sau orice dispozitiv folosesc , joaca un rol important in acest caz , trebuie sa te interesezi exact oriunde poti si nu lasa acest lucru nepedepsit . In cazul este posibil sa recurga si la santaj emotional si face orice sa sa te agreseze psihic , sa devii vulnerabila si paralizata de frica , cred ca este modul sau de a se razbuna , macar incerca sa nu aiba certitudinea ca I-a reusit planul , si informeaza-te ,ce se poate face in scurt timp , Nu stiu concret sa-ti dau un sfat dar sunt convinsa ca sunt solutii si pentru asta . Am vazut de curand la tv un caz in care un bloger a fost pedepsit pt astfel de hartuire pe internet , ceva asemanator cu cazul tau , a fost pedepsit cu inchisoarea pe 3 ani , daca am retinut bine termenul de 3 ani ., deci se poate prinde si pedepsi , asta am vrut sa subliniez.
am o prietena pensionara ,cu o pensie de aproximativ 400 de lei care a beneficiat in cadrul acestei pensii de retete medicale cu reducere de 90% . DE curand a primit o scrisoare de la casa de asigurari cum ca le datoreaza 1100 de lei deoarece a declarat ca nu are venituri in afara de acea pensie si ei au primit de la anaf o adresa cum ca a beneficiat de dividente anuale si in acest caz avea dreptul la retete compensate doar cu 75% ... Mentionez ca ea figureaza cu dividente anuale dar nu a primit nici un ban de nincaieri pt aceste dividente ,de cand le are .Societatea unde are aceste actiuni nu este de gasit ,este vorba de peco bacau ,unde a intrebat ,nimeni nu a putut sa o ajute cu nici o informatie legata de aceste dividente de care ea chipurile s-ar fi bucurat .Am auzit ca sunt mai multe cazuri de pensionari in aceasta situatie dar marea majoritatea au platit de frica sa nu fie actionati in judecata sau executati asa cum li s-a spus cand au cerut explicatii despre ce este de facut ,executarea fiind intr-un termen scurt .La functionarii statului esti tratat cu lipsa de respect daca le ceri ajutorul sa-ti spuna ce este de facut ,persoana este disperata ,va rog sa ma ajutati !!