avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielamihai

Activitate gabrielamihai

Răspuns la discuția recurs
da......am facut primul recurs....s-a respins ca nefondat.Acum intrebarea era daca are vreun rost sa fac al doilea recurs?al doilea recurs normal ca doresc sa il fac pentru ca nu sunt de acord cu solutia.
Răspuns la discuția recurs
am primit o hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa platesc fostului sot jumatate din apartament,in conditiile in care cand a fost evacuat pe caz de violenta ,am ramas cu o datorie in banca de 11700 de euro, BCR,12800lei,BANK POST,4200 EURO PLUS 12500 LEI,datorie la o persoana fizica.Datoria la BCR am platit-o pin virament bancar din strainatate ,printr-un cont pe numele lui.am adus la dosar ca eu am facut depunerile ,dovedind cu semnaturile.el sustine ca si el a platit.ok.....neputand justifica in alt mod am renuntat la asta.Dar datoriile existente si in prezentBANK POST si persoana fizica(datorie recunoscuta printr-un act la notar)nu s-au luat in considerare.Mai mult,,am un garaj luat prin contract de inchiriere de la primarie,evaluat la 1000 de euro,din care trebuie sa ii achit jumatate.Jur ca nu inteleg.....CUM E POSIBIL SA PLATESC UN GARAJ CARE NU IMI APARTINE?Nu s-a tinut cont de nimic,trebuie sa platesc exact jumatate.Am ramas cu un copil cu handicap,pensia alimentara o plateste la 3 luni,pt ca asa e legea facuta
Discuție recurs
va rog sa ma ajutati cine poate sa-mi ofere niste informatii.in urma unui proces de partaj ,am facut recurs pt ca e absurda hotararea.s-a respins ca ,,nefondata,,in plus la ce mi-i s-a dat sa platesc sau pus alte cheltuieli de judecata.acum as dori sa va intreb....mai are rost sa fac recurs?X-(
prin finalizarea unui partaj,am ramas in locuinta impreuna cu fiul nostru care e cu handicap.S-a hotarat ca trebuie sa platesc jumatate din valoarea apartamentului,desi am ramas cu datorii in banca si la persoana fizica(datorii luate in timpul casatoriei).mi-i se cere sa platesc si jumatate dintr-un garaj care e inchiriat de la primarie.va rog sa-mi spuneti cum se poate face sa platesc esalonat banii?sau care sunt procedurile de plata a sultei.tin sa subliniez ca intelegere cu fostul sot nu exista.multumesc

Răspuns la discuția Partaj
dar ca sa fac din nou recurs....nu ar trebui sa aduc ceva in plus la dosar?
multumesc
am facut apel si mi-a respins apelul ca nefondat,cu drept de recurs de 15 zile
Discuție Partaj
buna ziua.va rog sa ma sfatuiti in legatura cu partajul.am primit o hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa platesc fostului sot jumatate din apartament,in conditiile in care cand a fost evacuat pe caz de violenta ,am ramas cu o datorie in banca de 11700 de euro, BCR,12800lei,BANK POST,4200 EURO PLUS 12500 LEI,datorie la o persoana fizica.Datoria la BCR am platit-o pin virament bancar din strainatate ,printr-un cont pe numele lui.am adus la dosar ca eu am facut depunerile ,dovedind cu semnaturile.el sustine ca si el a platit.ok.....neputand justifica in alt mod am renuntat la asta.Dar datoriile existente si in prezentBANK POST si persoana fizica(datorie recunoscuta printr-un act la notar)nu s-au luat in considerare.Mai mult,,am un garaj luat prin contract de inchiriere de la primarie,evaluat la 1000 de euro,din care trebuie sa ii achit jumatate.Jur ca nu inteleg.....CUM E POSIBIL SA PLATESC UN GARAJ CARE NU IMI APARTINE?Nu s-a tinut cont de nimic,trebuie sa platesc exact jumatate.Am ramas cu un copil cu handicap,pensia alimentara o plateste la 3 luni,pt ca asa e legea facuta,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac?