O persoană începe programul la ora 8. Munceste până la ora 15 cand pleca în delegatie si conduce auturismul cu care se deplasează până la ora 21, cand se cauzează. Reia deplasarea la ora 6 a doua zi si conduce până la ora 9, cand ajunge la destinație. Aici rezolva reclamația într-o ora si la ora 10 pleaca către întreprindere conducând până la ora 15.30, cand ajunge la destinație.
Cate ore va fi postat si ce diurnă va primi pentru aceasta delegatie.
Va multumesc pentru raspuns.
Pentru certificarea corectitudinii calculelor privind repartizarea cheltuielilor lunare, instanta de judecata, a cerut atat reclamantului cat si paratului sa plateasca in mod egal, un expert contabil. Am comentat decizia si am fost informati ca daca nu acceptam plata expertizei care ne revine, atunci cererea noastra va fi respinsa.
Surpriaza!
Aceasi instanta de judecata, in alt dosar, ne inpune, sub sanctiunea anularii actiunii noastre, sa platim in tatalitate un expert contabil desemnat care sa certifice veridicitatea pretentiilor formulate.
Partea parata nu a cerut expertiza contabila.
Ce putem face in aceasta ultima situatie, deoarece in prima relatata am platit jumatate din cota repartizata si cu toate acestea,am primit un nou termen, pentru refacerea raportului de expertiza,la cererea paratei in pofida faptului ca expertiza contabila a respectat cerinta instantei de judecata si parata nu a avut alta obiectiuni atunci cand a fost incheiat procesul verbal.
Asociatia de proprietari cere instantei de judecata sa solutioneze litigiul aparut, cu ocazia refuzului nejustificat al unui proprietar de apartament,sa plateasca cheltuielie lunare repartizate si afisate, in mod repetat, fara sa le conteste.
Instanta recunoaste ca" paratul nu depune intampinare si nu formuleaza alte aparari,...., si coroborand aceasta atitudine procesuala a paratului, ce creaza si aparenta unei achiesari sau recunoasteri tacite cu inscrisurile depuse la dosar de reclamanta in sustinerea actiunii sale, se apreciaza ca dovedite pretentiile formulate in litigiu.", dar in incheiere anuleaza datoria paratului in totalitate fara a lua in considerare ca paratul a facut o plata, care a fost motivata cu depunerea copiei chitantei .
Din cate am citit, o plata facuta intrerupe prescriptia.
Debitul total cerut a fost in luna octombrie 2015.
In luna martie 2015,paratul a facut o plata.