avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate chetraruc

Activitate chetraruc

Da, dupa ce am scris despre asta catre ANPC, si le-am spus sa ceara si ei proba video, am primit banii mai rapid decat raspunsul ce a venit dupa control de la ANPC, care mi-au spus ca au cerut video dar ca cei de la Emag au refuzat categoric.
Nu renuntati. Cereti proba video din depozit, 3 angajati Emag mi-au confirmat telefonic atunci ca sunt camere video in depozit.
Niste infractori ordinari. Nu degeaba nu mai ofera acum suport telefonic.

mari32 a scris:

Buna ziua. Ati rezolvat ceva? Am o situație asemănătoare. Multumesc

Suma de 3000 este mult exagerata in cazul asta. Exista vreo lege incalcata? Sau pot cere oricat var ei?

POPA GHEORGHE a scris:

Cota parte ar trebui sa rezulte dintr-un calcul care sa tina cont de costurile initiale la care se adauga inflatia si dobanzile. Totalul sumei rezultate se imparte la numarul de utilizatori. Diferenta intre ceea ce rezulta din calcul si ce a platit fiecare utilizator urmeaza a fi completata de dvs.

Exista o lege in acest sens? Suma este mult exagerata. Pot dumnealor sa ceara cat vor? Costul initial total am inteles ca a fost undeva pe la 7000 mii de lei, acum vreo 2 ani. Ei mi-au cerut 3000, altfel nu si-ar fi dat acordul.
Am platit 3000 lei pentru acceptul proprietarilor ca sa pot pune centrala termica pe gaz in apartament.
Am platit pentru ca frigul deja a venit si vreau sa mut cat mai curand. Este totusi normal asa ceva?
Ei au platit aproximativ 7000 de lei in total atunci cand au pus coloana, acum vreo 2-3 ani.
Nu, nu am spart niciun TV. L-am trimis retur pentru ca pur si simplu nu mi-a placut produsul.
Azi am fost sunat si mi s-a spus ca TV-ul este spart dar ambalajul intact. Deci curierul nu este de vina, eu sunt de vina si ca eu l-am trimis spart.
Am primit chiar si poze, are ditamai gaura in ecran de zici ca fost fulgerat.
Am sunat si am aflat ca sunt camere video la ei in depozit, prin urmare am cerut dovada video sa vedem cum era TV-ul atunci cand a fost scos din cutie. Mi-au spus ca nu se poate ca eu sa primesc video, dar ca se vor uita ei iar eu sa astept raspunsul lor.
Va spun ca nu am spart niciun tv si in mod normal nu vreau sa pierd cei 2200 lei.
Pot cere in instanta dovada video?
Daca l-a spart curierul asta e, sigur cade pe mine, probabil nu mai am ce face. Dar daca nu a fost spart la transport ci in depozit?
Buna ziua.
Am inteles ca daca am firma si primesc bani, trebuie sa trimit factura celor ce mi-au trimis banii.
Daca sunt YouTuber, am SRL, si primesc (pe firma) bani (ca si partener) trebuie sa trimit factura? La fel, daca primesc bani din publicitate (reclame pe site-ul meu)?

Multumesc in avans.