avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate pyno24

Activitate pyno24

calatoresc in italia cu sotia si cop[ilul minor.ea se poate intoarce in tara cu avionul si cu copilul fara a avea nevoie de procura de la mine?
Răspuns la discuția stimulent de insertie
va multumesc pt raspuns.stimulentul se poate relua dupa ce se termina concediul fara plata?
sotia trebuie sa depuna actele pt stimulentul de insertie dar in timpul asta vrea sa isi ia o saptamana de concediu fara plata.afecteaza asta stimulentul de insertie?
ce ar trebuie sa fac sa numai figurez la biroul de credit ca vreau sa iau un credit ipotecar?
multumesc frumos pt raspuns.
in 2006 am luat produse de la altex pt altcineva,incheind cu acesta prin notar un document prin care el trebuia sa plateasca toata suma,problema ca el nu a platit si acum imi vine de la recuperatorii tot felul de plicuri cum ca eu am de plata.cum as putea rezolva situatia?, ca as dori sa fac un imprumut in banca dar nu pot pt ca figurez la Biroul de credit cu datorii.va multumesc
sotia mea are permis obtinut in italia innainte de casatorie,puteti sa imi spuneti ce acte trebuiesc pt al schimba cu unul romanesc?
viitoarea sotie ar permisul obtinut in Italia.ar trebuie sa-l schimbe innainte de casatorie cu unul romanesc sau se poate sa-l schimbe dupa casatorie cu noul nume?