Va multumesc!
Se poate cere partajul,dupa sucesiune?(Impreuna cu fostul sot( decedat)avem 2 copii si apartamentul a fost achitat cu credit de la CEC , fostul sot platind un avans,apoi dupa un an,ne am casatorit si am platit impreuna ratele pt apartament.
Buna ziua,va rog sa mi spuneti cum putem intra in posesia unui teren care a fost al nostru, mostenire de la strabunici.Pe acsest teren s a construit o casa,iar in anul 1974 cu legea 58,toate terenurile s au trecut in posesia statului.Am cerut la primaria sect 5 unde se afla imobilul si la primaria capitalei ,situatia juridica a imobilului,dar am primit raspuns ca nu figuram cu nicio decizie de trecere in proprietatea statului si de atribuire in folosinta.Unde mai putem apela pentru rezolvarea acestei situatii?
Buna ziua
Avem un act de partaj in care s a facut o greseala,in loc de numele de familie al parintilor s a trecut doar prenumele amandorura ,constituindu se un nou nume din prenumele lor.Va rog sa mi spuneti cum se poate rezolva aceasta greseala si unde trebuie sa apelam .Va multumesc.
Buna ziua
Avem casa parinteasca pe un teren care figureaza in acte ca fiind agricol,Cum putem sa obtinem un titlu de propietate pentru acel teren deoarece ni s a spus ca nu avem dreptul de a prelua acest teren numai daca in urma verificarii indeplinirii conditiilor legale ni se va elibera autorizatie de preluare prev.de art.46 din leg59/1974 cu privire la fondul funciar.Acest raspuns a fost dat pe data de 20/09/1981.
Buna ziua
Avem in Bucuresti o casa mostenita de la parinti.Suntem 3 frati.Fratele mai mic locuieste in casa,intre timp s a casatorit.Ma intereseaza daca sotia ,in caz ca nu mai sunt impreuna, poate ataca mostenirea de la parinti