avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Anonimul1990

Activitate Anonimul1990

Buna ziua,
In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am vazut acest lucru noi am mers sa achitam nota si sa plecam. Intre timp unu dintre cei 2 baieti a luat un pahar si venea spre mine. Eu m-am speriat si l-am lovit pe acesta cu o sticla in cap si am fugit. El a venit dupa mine dar nu m-a prins. Mentionez ca sticla cu care l-am lovit eu s-a spart dar el nu a patit nimic. In urma acestor intamplate el a mers la politie si a depus o plangere impotriva mea. El si-a facut un tomograf si nu are nimic in urma loviturii. Politia ne-a recomandat sa o incheiem pe cale amiabila dar el imi cere o suma pe care nu mi-o pot permite. Mentionez ca toti eram sub stare de ebrietate. Vreau sa va intreb daca se ajunge la tribunal cam ce consecinte pot avea?
Buna ziua,
In urma cu aproximativ o luna am avut o altercatie intr-un local. Eram impreuna cu 2 prieteni iar alti 2 baieti au inceput sa caute cearta. Cand am vazut acest lucru noi am mers sa achit nota pentru a pleca. Intre timp unu dintre cei 2 baieti a luat un pahar si venea spre mine sa ma loveasca. Eu m-am speriat si l-am lovit pe acesta cu o sticla in cap si am fugit. El a venit dupa mine dar nu m-a prins. Mentionez ca sticla cu care l-am lovit eu s-a spart dar el nu a patit nimic. In urma acestor intamplate el a mers la politie si a depus o plangere impotriva mea. El si-a facut un tomograf si nu are nimic in urma loviturii. Politia ne-a recomandat sa o incheiem pe cale amiabila dar el imi cere o suma pe care nu mi-o pot permite. Mentionez ca toti eram sub stare de ebrietate. Vreau sa va intreb daca se ajunge la tribunal ce consecinte pot avea?
Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria nu îmi eliberează actele necesare pana nu se achită amenzile. Persoana nu mai locuiește la mine de vreo 5-6 ani și nici nu vrea sa achite acele amenzi. Cum pot rezolva? Va mulțumesc!
Bună ziua. Am achiziționat recent o mașină și nu o pot înmatricula deoarece am o persoană luată în spațiu care are amenzi la primărie iar primăria nu îmi eliberează actele necesare pana nu se achită amenzile. Persoana nu mai locuiește la mine de vreo 5-6 ani și nici nu vrea sa achite acele amenzi. Cum pot rezolva? Va mulțumesc!