Bună,vreau sa știu dacă pot sa moștenesc 50%din casa părintească după ce mama a decedat pe 12 01 2024.in prezent casa are titlu proprietate pe numele ei și fratele meu întrucât a fost cumpărată fără sa particip la efectuarea contractului ,casa este în chisinau iar eu m am măritat în România,casa a fost cumpărată exclusiv din banii lu mama,pot sa câștig jumătate,fratele este foarte posesiv și vrea tot nu vrea succesiune egala se considera proprietar ,nu mai răspunde nici la tel fiind în Germania stabilit.
Ba da,se acorda grupa de munca 1 sau 2 pe perioada stagiului militar obligatoriu ,eu în 1986 am lucrat 14 luni în șantier naval Brăila lăcătuș cazat cămin subunitate Galați,și am dreptul doar la grupa1 7 luni se adaugă,fiindcă superiorii ies la 45 ani la pensie.beneficiem și de grupa speciala ca soldat termen 1,4 luni
help,..buna .am cumparat un focus1 din iasi cu nr iasi taxa platita cca 250 euro de proprietar.okk am dat pe masina mai multi bani ca avea taxa platita. acum este pe numele meu cu nr de neamt doar eu sunt in certificat inmatriculare ,in cartea identitate este si primul proprietar si eu. cum pot sa iau eu banii .nu am chitanta nu am ceru atuci se porteaza taxa pe nm meu si apoi sa cer banii.corect ar fisa iau eu banii ca am dat mai mult pe masina
mss mult astept.nu mai pot lua legatura cu primul proprietar