Am apelat la politie si ziua urmatoare, drept razbunare cred, au ciocanit toata ziua, nu mai asculta muzica in schimb tot bat cu ciocanul, le-am batut in calorifer si in secunda urmatoare au batut si ei in calorifer asa ca, zic eu, o fac din razbunare... mentionez ca mama este bolnava de cancer si are nevoie de odihna, ce mai putem face impotriva acestor vecini care ne dispera? de la ora 08 au tot batut, au taiat lemne...nu stiu ce fac in casa...
Am mari probleme cu noii vecini, de la ora 9 la 13 cainele urla, latra, cam 2h in toata aceasta perioada..i-am zis vecinului si azis ca nu are ce sa faca, la 13 cand vine copilul de la scoala, bate mingea, sare, galopeaza si ce o mai face, a venit si un vecin in vizita, cand a auzit cat de rau pot sa faca si copilul si cainele, le-a atras si el atentia, le-am atras si eu atentia si au zis ca nu ce sa faca...ok. Mai nou, de doua saptamani, de la 18 la 22 ma tin intr-una pe muzica populara, dau televizorul pe 30+ ca sa inteleg ceva, le-am zis sa inceteze ca sa nu ajungem la politie si replica lor a fost: "Am vorbit cu un politist si a zis ca pana la 22 putem asculta muzica". Ma dispera, nu ma mai pot concentra pe nimic, sunt in sesiune si stau sa le ascult muzica...Ce pot face???