Buna ziua, sotul meu are proces cu dosar penal pentru permis de conducere . am primit citatia ca pe data de 19 noiembrie v-om avea proces pentru scoaterea de urmarire penala.
problema este ca taxele de judecata trebuie sa le suporte el. intrebarea mea este unde putem achita cei 200 de lei taxa de jdecata
Buna ziua,
Din pacate singur nu veti rezolva nimic decat sa asteptati ... va trebuie avocat. va spun pt ca m am lovit de situatia aceasta totusi ma mir ca la 0,60 v-au iesit 0,80 si 0,86... sotul meu a avut 0,44 si rezi=ultatul fiin 1,2 si a 2 a 1... am fost de acord sa facem recalcularea si a iesitr 1,33. ... decvi mai bine o lasati asa. sau cel mai bine luativa un avocat.
Succes
Da, asa a spus avocatul ca sunt sanse de 10%.speram sa nu fie permisul anulat cum a spus Dl Avocat. imi puteti spune va rog la ce amenda ne putem astepta
Va multumesc tare mult .
Buna ziua, Ma sucuzati de deranj.
Am si eu o intrebare daca nu va deranjez,
Anul Trecut in 24 aprile sotul meu a fost oprit de politie pentru un control de rutina si a fost gasit baut alcolemia in aerul respirabil fiind de 0,44 a fost dus la analiza sangeliui prima iesind 1,2 si a 2 a fiind 1.
am facut recalcularea analize rezultatul fiind mult mai mare ca primele analize 1,33. Avocatul nostru mi a spus ca era in crestere si d aia a iesit atat de mult si ca sunt sanse de 10% sa ramana cu permisul sau sa fie anulat pe 1 an de zile si cazier .
vreau sa ascul si parerea dumneavoastra daca se poate.
Multumesc foarte mult.