avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Big

Activitate Ionut Big

Buna seara,am reusit azi sa ma intalnesc cu domnul si sa ii returnez masina el inapoindu-mi banii dar mi-a retinut o suma de bani.Am plecat si la cateva ore m-a sunat si mi-a spus ca imi face plangere penala ca nu gaseste actele masinii,actele fiind la dansul.Mentionez ca domnul a lucrat in politie si cunoaste procedurile.Ce pot sa fac,sau la ce sa ma astept.M-a amenintat ca vine la mine la munca cu politia si nu as dorii probleme acolo?

Deci in principiu am luat teapa si nu pot decat sa fac si eu la fel cu altcineva desi nu mi se pare normal.Daca masina nu corespunde tehnic credeam ca organele abilitate imi vor da dreptate.Daca imi spuneti ca exista riscul sa pierd procesul prefer sa o las asa si vad eu cum ma descurc.Doar la noi se poate intampla chestia asta.Sa presupunem ca nu mai vreau masina din oricare alt motiv,trebuie sa raman blocat cu ea?Multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns doamna avocat
Este vorba de 5500 lei,nu este o suma mare dar in momentul de fata pentru mine este suficient de mare avand in vedere ca va merge sotia cu fiica mea si nu vreau sa le pun viata in pericol neavand bani de reparatii.
Am cumparat ieri o masina in urma unui anunt de pe un site de vanzari,la fata locului am intrebat propietarul daca are ceva probleme sau altceva el spunand ca masina este in regula.Am fost la un birou de acte auto unde am semnat contractul de vanzare cumparare.Dupa ce am condus masina am constatat o serie de nereguli si am decis sa ii fac un test.Dupa testare a reiesit ca masina are foarte multe probleme:servodirectie,AC,kilometraj,injectoare,sistem franare si lista continua.L-am sunat pe respectivul si i-am zis sa imi inapoieze banii iar eu sa ii returnez masina el refuzand.Exista o cale sa imi pot recupera banii?