avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Activitate Katalina80

Activitate Katalina80

Răspuns la discuția Acte dupa un concubinaj
Multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Acte dupa un concubinaj
NU a fost facuta nicio actiune de stabilire a domicilului minorului ..de aceea nu stiu unde sa merg ce anume sa fac pt a stabili domiciliu ...el figureaza la scoala cu adresa unde locuim cu chirie dar asta formal nu cu un act doveditor in care sa ateste ca minorul este in custodia mea ...Nu doresc sa merg in instanta pt ca nu cred ca este nevoie atat cat eu si tatal copilului ne intelegem si este de acord cu orice act care sa ateste ca minorul este in gija mea...trebuie o declaratie din partea mea ,a lui la notar ???
Buna ziua....ce acte imi trebuiesc pentru fiul meu minor rezultatul frumos a unei relati de concubinaj?
Sunt casatorita si de multe ori am intampinat probleme pt ca nu am niciun act care sa arate ca baiatul in varsta de 10 ani este la mine..
.Minorul se afla in grija mea de la varsta de 1 an si 4 luni. ..baiatul este sunat de cateva ori pe ani de tatal lui si din 4 in 4luni i se trimite o suma de bani ,eu impreuna cu minorul m-am mutat de 4 ani in Sibiu cu chirie iar tatal minorului a ramas in Bucuresti...
Impreuna cu sotul meu dorim sa depunem un dosar pt locuintele ANl dar nu avem un act sa ateste ca minorul este in intretinerea sotului si a mea (eu nu am un loc de munca pt ca am un alt minor mult mai mic)
Multumesc !