avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Suru

Activitate Raluca Suru

Buna ziua,
Vreau sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie. Sunt angajata in privat pe perioada nedeterminata si din 13 septembrie pana pe 1 octombrie detin si functie de profesor cu plata la ora. Dupa sustinerea unei probe in cadrul unitatii de invatamant voi primi incadrare de la INspectorat cu perioada 1.10-31.08.2022. Vreau sa ma ajutati cu un raspuns. Din institutia privata mi se spune ca ma pot loga cand pot insa contractul este totusi pe 8 ore. Cat este de legala aceasta situatie? Imi poate afecta incadrarea in invatamant? Mentionez ca sunt in preaviz de luni, 4.10 pana pe 15.10 cand am convenit sa fie ultima zi de munca.
Salutare,
Se poate contesta o amenda de 120 euro primita in Austria pentru nelipirea completa a vignetei pe parbriz ?
Si-a batut cineva capul cu o eventuala contestatie?
Exista o cale legala de a primi cv amenzii inapoi?
Va multumesc
Discuție Vanzare imobil
Buna ziua,

Vroiam sa va intreb daca inainte de semnarea unui antecontract de vanzare cumparare imobil este in regula sa pun la dispozitia biroului notarial actele locuintei ce urmeaza sa o vand?
Mentionez ca birou notarial este ales de comparator, am programat ziua si ora semnarii antecontractului insa imi cer copii pe mail cu 5 zile inainte!
Exista un risc?

Multumesc