Bună ziua, mă pot întoarce acasă pe cale aeriană din Franța împreună cu copiii minori fără tatăl acestora ( din anumite motive el s-a întors mai repede) nu dețin împuternicire.
Bună ziua, as dori sa stiu daca este legal sa realizez un curs despre utilizarea unei platforme pentru a ajuta cadrele didactice. Daca da, cursul poate fi achitat din fondurile de formare de catre institutie? Mentionez ca firma este autorizata , cursul trebuie avizat/acreditat de minister?
Vă mulțumesc pentru răspuns! În momentul de față doresc să organizez cursuri de DEZVOLTARE PERSONALĂ nu de formare ( cu certificat) cele care necesita autorizatii speciale si acreditari.
Bună ziua, cer ajutorul dumneavoastră referitor la organizarea unor cursuri online de formare profesională și anume pentru cadre didactice. Care ar fi pașii de urmat pentru reazilarea acestor cursuri ? Menționez că sunt cadru didactic și dețin o firmă cu o activitate diferită de cea menționată mai sus.
Nu iesim din tara! El refuza sa vina din diferite motive, a fost complet de acord pana la conflictul respectiv in care a implicato si pe mama mea. Mi.a interzis sa duc fetele la mama sau sa vina eabla noi. Ne.a permis doar vizite in parc. Tin sa mentionez conflictul nu avea legatura cu copiii