avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate gaby_phantom

Activitate gaby_phantom

Răspuns la discuția Cum ar trebui sa procedez?
Martorul propus de politie a fpst audiat si a zis clar ca nu am fost eu ... intre timp dupa cum era de asteptat am castigat fondul, acum astept sa treaca cele 30 de zile in care partea adversa poate face apel

Pana la urma mi-am luat un avocat,am avut deja 2 sedinte la care am fost,a fost citat martorul care a sunat la 112 si a confirmat clar ca n-am fost eu persoana in cauza. Cat despre camerele de filmat,acestea nu mai pot fi gasite deoarece a trecut prea mult timp de la fapta comisa si s-au sters...acum astept sa vad ce mai urmeaza in sedintele viitoare (sper sa fie cat mai putine ca deja dureaza cam mult).
Deci sper la o sentinta favorabila mie pt ca acest martor a fost propus si de mine si de politie!

si inca o intrebare interesanta,cine ancheteaza si administreaza probe in dosar?
Aveti idee cam cat ar costa sa ma reprezinte un avocat?
Sunteti foarte de treaba domnu Tabrea ,va multumesc frumos. O sa revin cu amanunte cand se mai intampla ceva,pana atunci orice sfat imi va fi de folos,ma gandeam sa fac o plangere si la politie impotriva agentului care a intocmit procesul verbal pentru abuz in serviciu si neidentificarea corespunzatoare a persoanei care a savarsit fapta.

Oricum am specificat si in plangere ca solicit proba video,si voi spune si la proces.
Am verificat si dosarul pe internet sa vad cum evolueaza sedintele. Am inteles ca atunci cand judecatorul primeste cazul scrie civil administrativ, cand voi fi chemat la proces cum va scrie?
PS Multumesc pentru sfaturi.
Problema e ca cei de la benzinarie nu au voie sa imi dea mie inregistrarea din ziua respectiva,eu eram pregatit cu un stick sa mi se faca o copie,dar ma gandesc ca daca o sa spun treaba asta la proces se vor sesiza ei sa verifice filmarile.
Martor il am pe tatal meu care era cu mine acasa in ziua respectiva, si voi spune la proces ca se poate demonstra clar pe camerele de filmat ca nu sunt eu,m-am interesat la benzinaria respectiva am stat de vorba cu doi angajati care au zis ca intr-adevar a fost un scandal si cand le-am aratat procesul verbal ca am primit eu amenda au zis clar ca nu eram eu ci o persoana mai inalta si ca se poate observa clar pe camerele de supraveghere.
Ma intreb cum e posibil sa se faca o asemenea greseala atat de grava,in ce tara traim oare?
Cum e posibil ca un agent de politie sa identifice gresit un individ? oare nu se gandesc si ei ca persoana aia poate sa minta cu niste date personale?( mai ales ca nu a prezentat buletinul).
Buna ziua,am primit prin posta un proces verbal ce contine o amenda de 2100 RON ,facuta de un agent de politie ,in fapt se explica cum ca ar fi avut loc un scandal in care as fi injurat trecatorii in fata unei benzinarii,iar la solicitarea agentului as fi refuzat sa ma legitimez si am opus rezistenta . Iar datele scrise in procesul verbal de amenda sunt scrise corect.
Tin sa precizez ca la data respectiva eu nici macar nu am fost prezent la fata locului,lucru care se poate dovedi pe inregistrarile camerelor de filmat de la benzinaria unde a avut loc scandalul. Cel mai probabil cel care a facut scandalul a dat niste date false (CNP) care s-au potrivit cu ale mele.
Am facut plangere la judecatorie,dar ce ar mai fi de facut pentru a ma asigura ca se va face dreptate?