avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate Simonadahore033@yahoo.com

Activitate Simonadahore033@yahoo.com

Buna seara am si eu o problema sotul meu a inceput sa joace a jocurile de noroc si cate un salariu pe langa asta se mai adauga si alcoolul scandaluri,amenintari as vrea sa divortez dar ma ameninta ca imi ia fetita in varsta de 1 an si 7 luni.eu mai am un baietel dinaintea casatoriei nu stiu cum sa procedez pt ca nu as vrea sa pierd fetita are domiciliul la adresa bunicilor din partea tatalui dar n8ci asa nu mai pot continua sa rup de la gura copiilor sa pot plari facturi,chirie
Dar pot face testament uzufruct...sincer am si o firma care merge din ce in ce mai rau si nu vreau sa raman cu copii pe drumuri

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Copii vor mosteni oricum totul.

Buna ziua am si eu o intrebare cum pot face sa trec apartamentul.pe numele copiilor minori în caz de noi părinți.patim ceva in contextul in care apartamentul este in rate si mai am de platit inca 15 ani
Discuție Buna ziua
Am.o intrebare sunt ucrainianca căsătorită cu un roman si as vrea sa divorțat, pot divorțat si in romania si pot obține restricție pt mine si fetița mea.pt ca e foarte violent fata de mine si fata a participat la niste scene de violență foarte urate
Discuție Buna seara
Buna seara am si eu o problema cu o doamna pe care nu o cunosc si ma jigneste in cel mai jos mod si mai nou ii spune sotului meu tot felul de vb ca sunt c... Ca sunt mari a de facut copii si multe altele toate astea se infamă pe o rețea de socializare ce as putea face sa se oprească legal vorbim