La vechiul calcul de salarizare pana la sfarsitul anului 2017, coincid calculele.Dar avand in vedere ca legea s-a modificat, eram curioasa de raspunsul lor care spune ca legea nu a trecut inca in monitorul oficial si de aceea ei nu au modificat salariul brut.
Am revisalul de cand m-am angajat, din data de 23 martie 2018 si sunt incadrata cu 1946, asa scrie si in contractul de munca.Am si bonuri de masa, intra pe un card contravaloarea lor.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Lucrez la o firma unde salariul meu brut este de 1946 lei, iar netul de 1400 lei. Urmeaza sa intru in concediu de risc maternal .Am vorbit cu cei de la contabilitate sa ii intreb de ce nu am salariul brut mai mare, avand in vedere ca legea s-a schimbat iar minimul brut este de 1900 lei dupa care se ia net 1162, iar eu castig net 1400.Salariul brut al meu ar trebui sa fie 2327 lei. Raspunsul lor a fost ca legea inca nu a trecut in Monitorul oficial si ca ei de aceea inca nu au facut modificarile de rigoare.Pe mine ma va afecta lucrul acesta cand voi intra in concediu de risc maternal, acesta fiind platit cu 75% din salariul brut? Cum voi fi platita? Ei au spus ca nu ma va afecta cu nimic. Va rog sa ma lamuriti. Multumesc!
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii.Veniturile din inchirierea unui imobil intra la calculul indemnizatiei de crestere copil? Daca da care sunt conditiile? Cu cat timp inainte de nasterea copilului trebuie sa realizez venituri din inchirierea imobilului. V amultumesc