avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Elena Elena Elena

Activitate Elena Elena Elena

Buna ziua, am doua concedii medicale, unul cu cod 06 (urgenta) acordat pentru 5 zile si celalalt in continuare cu cod 01. Primul concediu se suporta integral din bugetul FNUASS sau din fondul de salarii? Precizez ca nu e vorba de accident de munca. Multumesc
Răspuns la discuția Concediu medical
Nu e accident de munca.
Buna ziua, am doua concedii medicale, unul cu cod 06 (urgenta) acordat pentru 5 zile si celalalt in continuare cu cod 01. Primul concediu se suporta integral din bugetul FNUASS? Multumesc
Răspuns la discuția mostenire prin testament
Multumesc.
Multumesc. O ultima intrebare: exista vreun termen in care trebuie sa fac succesiunea?
Pe certificatul de mostenitor al bunicului apare acest teren si mie imi revine o cota de 3/4 si bunicii cota de 1/4. Terenul este inregistrat la administratie si are rol. Bunica mi-a lasat prin testament partea ei si eu vreau sa intru in posesia acelei bucati. Nu vreau sa fiu mostenitoarea tuturor bunurilor pe care le mai are. Multumesc
Bunicul este decedat de 9 ani am facut certificat de mostenitor. Mai trebuie sa fac succesiune?
Buna ziua, bunica mea pe parte materna a decedat de curand mi-a lasat prin testament un teren si as vrea sa stiu cum intru in posesia terenului fara sa devin mostenitoarea intregii averi. Precizez ca mama mea si ea decedata nu era copilul biologic al bunicii si nici nu a infiat-o legal. De asemenea, bunica nu mai are copii, frati, surori, iar sotul ei (bunicul) este decedat. Multumesc