Dan 1974, daca acesta e anul nasterii tale, m-as fi asteptat la mai multe...
In toate padurile insa, exista uscaturi; din pacate, si in padurea avocatilor.
Dar acei avocati de care spui, nu sunt ca mine, asta cu certitudine. Iar justitia ar trebui sa fie oarba, daca ar fi mereu nu ar mai exista cazuri ca acela aratat de tine. Insa, uneori, mai pandeste si ea pe sub legatura de la ochi, sa vaza pe cine judeca. Atunci, mai greseste caci, din pacate, e facuta de oameni aceasta dreptate.
Mie mi-au spus oameni, avocati ba ca n-ajung nicaieri cu atitudinea asta de a nu da spaga, ba ca uneori e necesar... Nu s-au prins minunile astea de "sfaturi" de mine...
Asa incat, indiferent cat si ce ne spun altii, fie ei avocati sau nu, avem un liber arbitru si un discernamant. :O
Multa bafta!
Adica declaratii mincinoase, asta il invatati? Ca nu ajunge ca a condus inconstient, nu?
=D>
alecsalaur a scris:
si pe mine m am prins baut la volan in sectoru 3... si in aerul expirat mi a iesit 0,41 ... am fost la IML mi au 4 fiole de sange (2 la interval de o ora) si sunt curios ce o sa se intample.. Credeti ca o sa iasa peste 0,80 in sange ? va rog frumos daca stii sau macar spuneti va parerea..
Sunt nedumerit pentru ca sunt chiar la limita.. sper sa nu iasa dublu in sange. de obicei cum e
?
eu zic ca va iesi peste 0.8 dar daca iti angajezi un avocat si ceri o recalculare a alcolemiei s-ar putea sa fie bine.atentie ,in momentul in care ceri recalcularea trebuie sa dai o noua declaratie(cel mai bine sa te invete cineva,medic de la iml eventual) si daca nu declari cum trebuie s-ar putea sa iese mai mare alcolemia
cu ce legi politienesti?!!!
dosarul penal e deschis in momentul cand te-a prins, si ala nu il inchide decat procurorul sau judecatorul, stiu ca ..nu mai e caz penal dar eu am pus alte intrebari, florin ..nu cred ca intelegi ce doresc eu! Si m-am urcat baut la volan din nevoie! ...punct