avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate dan1974

Activitate dan1974

ca va primi cu suspendare e un lucru cert(din punctul meu de vedere),numai daca la recalculare iese alcolemia sub 0,8 va scapa de condamnare.pe dumnealui ,din cite vad,il inereseaza cind va putea sa reintre in dreptul de a sofa
nu se elibereaza nici un soi de dovada,dupa ce se da sentinta mai ai de asteptat un an cred(cel putin),dupa care vei da din nou pentru permis.dupa parerea mea,grabeste lucrurile,i-ati un avocat si vezi ce s-a intimplat cu dosarul tau.
AVLIL a scris:

Dan 1974, daca acesta e anul nasterii tale, m-as fi asteptat la mai multe...
In toate padurile insa, exista uscaturi; din pacate, si in padurea avocatilor.

Dar acei avocati de care spui, nu sunt ca mine, asta cu certitudine. Iar justitia ar trebui sa fie oarba, daca ar fi mereu nu ar mai exista cazuri ca acela aratat de tine. Insa, uneori, mai pandeste si ea pe sub legatura de la ochi, sa vaza pe cine judeca. Atunci, mai greseste caci, din pacate, e facuta de oameni aceasta dreptate.

Mie mi-au spus oameni, avocati ba ca n-ajung nicaieri cu atitudinea asta de a nu da spaga, ba ca uneori e necesar... Nu s-au prins minunile astea de "sfaturi" de mine...
Asa incat, indiferent cat si ce ne spun altii, fie ei avocati sau nu, avem un liber arbitru si un discernamant. :O
Multa bafta!

nu asta e data nasterii,ca de altfel nici numele meu nu este dan,dar asta nu are importanta.ce ma mira pe mine este urmatoarea chestie,se cunoaste de catre foarte multi ca o alcolemie peste 0,8 ,care duce la dosar penal si respectivele consecinte,poate fi "rezolvata" de catre anumite cadre cu o anumita suma de bani.este un lucru sigur ,dovedit si nu vazut la protv,dar cu toate astea vad aici ca sint persoane care spun cu totul altceva.adica nici usturoi n-am mincat nici gura nu-mi pute..
inteleg faptul ca aici se cer si se dau informatii care sa fie inscrise in litera legii,dar pina la a contesta faptul ca altfel nu se poate,cred ca este o greseala.asta este adevarul la noi in romania..deocamdata
multa bafta si tie
,
AVLIL a scris:

Adica declaratii mincinoase, asta il invatati? Ca nu ajunge ca a condus inconstient, nu?
=D>

treburile astea tot de la unii avocati ca si dumneata sint invatate,asa ca...no coment!!
in plus una din trasaturile de baza ale justitiei este fapul ca este "oarba",adica mai pe inteles(cu toate ca stie toata lumea) te poti trez i in puscarie facind o fapta aproximativ minora,pe cind un barosan care calca ,ucide 3 oameni cu masina,poate si sub influenta alcoolului este condamnat doar cu suspendare.ca vorba aia,a avut o depresie de moment si n-a vazut soseaua bine...ramin oameni mutilati pe viata ,fizic sau psihic,dar daca ai conturi grase nu exista puscarie ...
si vine zorro din romania spunind ca o sugestie de genul pe care am dat-o mai inainte ,ar dezichilibra cumva situatia..hai sa fim seriosi,indiferent cit de avocati am fi
avluci a scris:

alecsalaur a scris:

si pe mine m am prins baut la volan in sectoru 3... si in aerul expirat mi a iesit 0,41 ... am fost la IML mi au 4 fiole de sange (2 la interval de o ora) si sunt curios ce o sa se intample.. Credeti ca o sa iasa peste 0,80 in sange ? va rog frumos daca stii sau macar spuneti va parerea..
Sunt nedumerit pentru ca sunt chiar la limita.. sper sa nu iasa dublu in sange. de obicei cum e
?

eu zic ca va iesi peste 0.8 dar daca iti angajezi un avocat si ceri o recalculare a alcolemiei s-ar putea sa fie bine.atentie ,in momentul in care ceri recalcularea trebuie sa dai o noua declaratie(cel mai bine sa te invete cineva,medic de la iml eventual) si daca nu declari cum trebuie s-ar putea sa iese mai mare alcolemia

tot_eu a scris:

cu ce legi politienesti?!!!
dosarul penal e deschis in momentul cand te-a prins, si ala nu il inchide decat procurorul sau judecatorul, stiu ca ..nu mai e caz penal dar eu am pus alte intrebari, florin ..nu cred ca intelegi ce doresc eu! Si m-am urcat baut la volan din nevoie! ...punct

eu nu inteleg de ce vorbesti de urmarire penala respectiv neinceperea ei,despre procurori etc..in momentul in care in singe nu ti-a iesit mai mult de 0.8 nu se pune nici una din problemele de mai sus.ce a spus florin24 eu cred ca este perfect adevarat,dar sa vedem ce spun cei in cunostinta de cauza.
multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine.
una din persoane ,care este de profesie avocat,mi-a spus ca in cazul asta condamnarea fiind de 1 an ,reabilitarea se face de drept,fara a fi nevoie sa ma adresez instantei judecatoresti.
Va salut,
as dori sa stiu daca cineva care are condamnare de 1 an cu suspendare si permis anulat,are nevoie de reabilitare judecatoreasca pentru a putea da din nou pentru permis.precizez ca nu au fost antecedente penale ,daune materiale ,etc.
am intrebat doua persoane si am primit doua raspunsuri diferite
Va multumesc
asa ma gindesc si eu,dar stiti cum e ,speri sa existe o portita ceva.ma gindesc ca daca ajunge la puscarie chiar si pentru o perioada mai mica de 2-3 ani tipu asta e terminat.mai ales ca a mai suferit citeva traume sufletesti in trecut.
am pus intrebarea pentru ca familia lui este surprinzator de optimista in privinta pedepsei pe care o va lua.deci sa inteleg ca suspendarea este aproape imposibila..
va multumesc
Va salut,
am si eu o intrebare despre o problema foarte grava.un prieten de-al meu s-a urcat la volan beat crita(alcolemie peste 2 in singe) si a facut un groaznic accident care s-a lasat cu decesul pasagerului din dreapta(ruda a soferului,tata al 2 copii mici).fapta s-a petrecut acu 2 zile si omul asta este distrus,vorbeste intr-una numai de sinucidere .
Din cite am inteles,s-a ajuns la o intelegere cu familia decedatului in privinta despagubirilor si nu vor face plingere.
intrebarea mea este:ce sanse are sa ia o condamnare cu suspendare?adica,sint sanse ?poate e cineva care a intilnit un asemenea caz
el si-a luat deja avocat,dar as vrea sa stiu si eu ,poate il pot incuraja cumva ca mi-e tare mila de el cu tote ca nu ar trebui la ce tragedie a produs.si culmea este ca nu are "darul"bauturii.si-a sarbatorit ziua de nastere si a baut la greu,nu bause de un an de zile nici un strop de alcool
Mentionez ca in afara de o amenda pentru viteza este absolut "curat"
Astept un raspuns cit se poate de urgent
Va multumesc