avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Clemens

Activitate Clemens

florin24 a scris:

Va multumesc foarte mult pt raspunsuri!
Totusi cei de la politie tot asa sustin cum ca din momentul in care ti s-a comunicat rezolutia prin care s-a dispus neinceperea urmaririii penale incep de fapt cele 90 de zile de suspendare a permisul,ori la art 100 alineatul 1,lit d din codul rutier scrie cu totul altceva.Un domn de la politia rutiera mi-a spus cum ca aceasta masura se aplica doar persoanelor din alte state,adica li se restituie permisul in momentul in care au primit rezolutia cu nup.
O fi cel de la politie in necunostinta de cauza?

am fost la politie si mi s-a restituit permisul cam la o saptamana de la emiterea ordonantei. clar k daca mai beau iau taxi:)
multa bafta florin 24
elis a scris:

pt florin24
faci o cerere imediat ce ti s-a comunicat rezolutia sau, dupa caz, a ordonanta procurorului prin care s-a dispus neinceperea urmaririi penale, scoaterea de sub urmarirea penala ori incetarea urmaririi penale, sau hotararea judecatoreasca ramasa definitiva prin care s-a dispus achitarea inculpatului sau prin care procesul-verbal de constatare a contraventiei a fost anulat ........ In baza cererii la care anexezi unul din actele de mai sus ti se va elibera permisul.

pt andy_studio
Durata suspendării condiţionate a executării pedepsei constituie termen de încercare pentru condamnat şi se compune din cuantumul pedepsei închisorii aplicate, la care se adaugă un interval de timp de 2 ani - in speta, 4 ani si 8 luni . Termenul de încercare se socoteşte de la data când hotărârea prin care s-a pronunţat suspendarea condiţionată a executării pedepsei a rămas definitivă.

sunt si eu in cazul lui florin....faci cererea si in cat timp ti se restituie permisul?
ma ajuta careva cu un raspuns?