avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate gratia

Activitate gratia

Răspuns la discuția Legea 112 - revanzare
Se pare ca solutionarea acestui recurs in interesul legii s-a amanat din nou ... pentru 2 Iunie. Destul de controversat subiectul din cate comentarii am vazut in presa...
Adevarat, dreptul de proprietate este imprescriptibil. Toate ar fi mult mai clare daca accesul la informatie ar fi facil.
In cazul meu, nu doresc sa ma implic intr-o achizitie a apartamentului cumparat de actualii proprietari cu legea 112 daca am certitudinea ca proprietarul original sau mostenitorii acestuia exista. Dar aceasta informatie este imposibil de obtinut in zilele noastre dupa cum se pare... Nu stiu unde m-as putea interesa ...Foarte descurajant...
Răspuns la discuția Legea 112 - revanzare
Buna ziua,
Sunt interesata in cumpararea unui apartament achizitionat de actualii proprietari cu legea 112, cu termenul de 10 ani expirat, fara litigii in prezent. Asta nu inseamna ca nu pot apare eventuale revendicari in viitor cu sanse foarte mari de reusita in recuperarea in natura a apartamentului, din moment ce aplicarea dreptului civil prin comparare de titluri de proprietate se practica in mai toate procesele de retrocedari in zilele noastre.
Incerc sa aflu cat mai multe despre istoricul apartamentului/cladirii, dar nefiind proprietar sau mostenitor, nu stiu care sunt sursele de informatii potrivite.
Ce ma sfatuiti?

Multumesc anticipat.