avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate FlorentinaNicolescu

Activitate FlorentinaNicolescu

Răspuns la discuția Cedare garantie casa?
In contractul de vanzare- cumparare dintre mine si dezvoltator nu scrie nimic concret despre vreo garantie pe care el ar oferi.o. Scrie doar ca nedepistarea unor vicii ascunse la momentul semnarii, predarii locuintei nu imi va afecta sau limita dreptul de a beneficia de inlaturarea lor si niciun alt drept conform prevederilor legale. Cine raspunde pentru garantia constructiilor noi, potrivit prevederilor legale? Nu constructorul? Sau Dezvoltatorul, care a angajat constructorul? De ce as raspunde eu in fata cumparatorului meu pentru ce au facut altii? Perioada asta de primi 3 ani nu ma ajuta deloc, in sensul de a.mi inlatura raspunderea? Multumesc mut!
Buna ziua.
Intentionez sa vand un apartament pe care l.am cumparat nou in noiembrie 2018 direct de la Dezvoltator, intr.un complex rezidential. As vrea sa stiu cine poate fi tras la raspundere pentru eventuale vicii ascunse/ probleme cu care viitorul meu cumparator s.ar putea confrunta in viitor: eu, ca si vanzator sau dezvoltatorul? Pot transfera prin contractul de vanzare- cumparare si dreptul meu la garantie contra viciilor ascunse, drepturi garantate de codul civil?
Multumesc frumos!