Buna seara! Am citit pe internet,soluția an cazul contestării procesului verbal,întocmit de pol. rutiera,an prima instanță. La cât timp dupa publicarea pe internet se comunică părților.Mentionez,ca aceasta hotărâre este supusă recursului,an termen de 30 de zile.
Ce pedeapsa pot sa primesc la al doilea dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului,daca alcoolemie an sange a iesit 1,55? Pot sa primesc cel mai probabil o pedeapsa cu executare,sau cu suspendare? Pot să primesc si o pedeapsa complementară a dreptului de a conduce autoturisme? Mentionez ca la primul dosar penal am primit 6 luni cu suspendare,an vara lui 2009,pentru refuz recoltare probe biologice. De atunci, nu am mai comis nici o infractiune,pana acum.
Care e pedeapsa maxima complementară pe care o pot primii,an cazul interzicerii dreptului de a conduce autoturisme,daca permisul de conducere mi a fost anulat?. Mentionez ca sant la al doilea dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului,an primul,primind o pedeapsa de 6 luni cu suspendare,acum 11 ani. Si ce sanse sant sa scap tot cu o pedeapsa cu suspendare,an acest al doilea dosar penal.
Buna ziua! Sant cercetat antr un dosar penal,pentru conducere sub influenta alcoolului. Daca primesc o pedeapsa cu suspendare,an urma hotararii definitive angajatorul este obligat sa ma tina an continuare la locul de munca,până ami redobandesc permisul,sau este obligat sa mi desfacă contractul de munca?