tatal copilului nu si-a platit pensia alimentara de cinci luni. a comunicat ca va plati la finele anului. fara explicatii.
nu stiu unde munceste. cum fac sa aflu?
apoi. vreau sa plec cu copilul in afara tarii. dar el spune ca nu se poate pronunta.
altfel nu il intereseaza copilul. nu l-a vazut decat de 3 ori. acu 4 ani.
ce solutii am? (in afara de a-i crapa capul, desigur) :)
multumesc
tatal copilului meu are un al bebe. de asta data l+a recunoscut benevol
pe al meu nu l-a recunoscut si am facut test de paternitate. instanta a decis o anume suma pensile alimentara.
de atunci si+a schimbat jobul si nu m+am mai dus la instanta. la insistentele lui am acceptat sa imi dea suma aceea dar mai nou nu vrea s-o actualizeze.
dk il dau in judecata sa actualizeze pensia alimentara este posibil ca instanta s-o imparta la doi_
avand doi copii_
sau cum
multumesc
buna ziua. pensie alimentara a fost stabilita acum 3 ani prin hotarare judecatoreasca, atunci cand am facut si testul de paternitate si a reiesit ca individul este tatal copilului
a platit firma banii timp de un an, dupa care el s-a mutat in alt loc si mi+a propus sa plateasca aceeasi suma fara calcul oficial. am zis ca da.
problema este ca i+am tot propus sa ajusteze cuantumul si n+a vrut
desi s-a mutat intre timp la alta firma si e mare smecher acolo
am revenit cu propunerea si mi-a spus ca sa fac cum ma taie capul. consecintele le suport,...
vreau sa stiu dk judecatorul ia in calcul DOAR veniturile de pe cartea de munca
pentru ca el are majoritatea banilor pe drepturi de autor. si ia sume cu multe zero-uri in coada
cum pot demonstra ca nu ia doar suma infima mentionata pe cartea de munca..
la alte "consecinte" nu ma pot gandi.. care o fi alea numai el stie
multumesc de sfaturi. recunosc ca am postat mesajul dupa o disputa cu individul, nu dupa o analiza la rece a situatiei. oricum cu ocazia asta am aflat mai multe cu privire la decaderea din drepturi.
am sa ma gandesc dk voi cere majorarea pensiei alimentare (ultima data ma ameninta k daca fac asa ceva imi ia copilul..) acu nu stiu dk zicea doar ca sa zica ceva sau chiar are de gand sa faca demerusri dk trimit hartie la el la munca..
oricum, e un individ influent care are conexiuni pe toate palierele. si nu vrea sa se afle ca are un copil ... in afara casatoriei
copilul are 4 ani. pana acum si+a vazut tatal de 3 ori. odata la testul ADN si apoi in parc.. in rest nu+l suna, nu se intereseaza, nu exista.
am fost cu copilul la spital, l-am anuntat si a sunat dupa 2 luni sa intrebe ce face. atat
la gradinita nu da hartii la dosar, pe principiul k el nu semneaza nimic, si nu recunoaste nimic, iar pensia alimentara o plateste cand isi aduce aminte.. in ultima vreme, ce e drept, isi aminteste lunar
il pot da in judecata pt decaderea din drepturile parintesti... pt neglijenta, ignorare..?? sa nu mai aiba niciun drept asupra copilului, ca tot nu are nicio legatura cu el?
k as cere totodata si reactualizarea pensiei alimentare (si+a schimbat serviciul si plateste tot suma stabilita prima data..)
si ce inseamna pe viitor asta cu drepturile parintesti.. cum se impaca cu pensia de intretinere si mostenirea.. eventual infierea copilului de altcineva
multumesc
tatal biologic al copilului meu refuza sa+mi dea adeverinta de la munca.. pentru reinscrierea copilului la gradinita.
nici copie dupa CI nu vrea sa+mi dea
abia a dat adeverinta cand l+am inscris la gradi pe copil anul trecut. de copie dupa CI nici vorba!
cum pot obtine adeverinta
ca trebuie la gradi dosar de reinscriere cu adeverinte de la locurile de munca ale parintilor si copii dupa buletine
tre sa+l dau in judecata? sau cum?
ma duc eu la resurse umane la el? k stiu unde lucreaza
as vrea ca tatal copilului sa nu mai plateasca el personal, din buzunar, pensie pentru copil, ci alocatia de intretinere sa fie platita de la locul de munca, asa cum a stabilit instanta initial.
varianta cu plata pe card a fost o intelegere care a survenit după ce el si+a schimbat locul de munca, dar nu se tine de cuvant, da bani cand isi aduce aminte şi ca trateaza problema cu multa superioritate, mai ales ca este persoana publica.
problema este ca s+a mutat de la mama lui de acasa si nu stiu actualul domiciliu, ci doar locul de munca si adresa locului de munca. ce pot face?
daca acum am pe CM tot salariul, dar imi dau demisia si ma duc in alt loc..
noul angajator poate pune pe CM un salariu mai mic iar restul pe dr autor?
sau e ilegal si este nevoit sa scrie suma existenta pe CM (sau mai mult, niciodata mai putin) si restul pe dr autor?
bunica este mostenitor unic. are contract vanzare cumparare la tot. asa au decis parintii, ca a avut grija de ei.
erau 9 frqati da doar ea e mostenitor
nu-s din lumea interlopa.
sunt sateni ceva mai instariti.
este vorba de verisoara lui tata si de fiul ei de 35 de ani. tarani voinici si zdraveni, fara scrupule, cu oarecare influenta, poate chiar si la politie...