avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate Sorina Iliana

Activitate Sorina Iliana

Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Mama mea

Avocat Cristina CIUREA a scris:

Nu ati inteles intrebarea, cine a semnat contractul de vanzare-cumparare ?

Mama a contactat proprietarul dupa ce agentul ne-a anuntat ca acesta nu este de acord cu pretul oferit.
Nu am contract decat cel trimis pe whathap ieri dupa ce l-am solicitat.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Daca mama l-a cumparat, puteti invoca inclusiv exceptia lipsei calitatii procesuale pasive!
Alegeti un avocat si mergeti la o consultatie juridica, luati contractul la dvs!

Era doar sotul meu.

Ionut.ion a scris:

In hartia semnata la vizionare erati trecuta doar dvs. si sotul?
Daca da, ii puteti intreba cu ce drept au trecut-o si pe mama dvs. in contract, mai ales daca va difera numele de familie.
De instanta nu puteti scapa dar cred ca trecerea mamei dvs. in contract, fara acordul dumneaei, reprezinta o cale de aparare.

Buna ziua. Am avut o vizionare la un apartament cu un agent imobiliar. Asa cum se practica acte semnate la volt de strada,pe numele sotului. Neam intalnit.. Am avut discutie cu proprietarul... Cu agentul... Nu neam pus de acord la pret si comision.. Am primit telefon dupa cateva zile de la agent ca nu este proprietarul de acord cu suma noastra si atat. Ulterior mama mea s-a intalnit cu proprietarul( gasind anuntul lui personal pe internet) si a actizitionat apartamentul. Dupa aprocimativ o luna a primit sotul meu telefon de la agent ca v-a fi dat in judecata conform clauzelor contractului de vizionare., ca a cumparat mama mea apartamentul. Am primit pe whathap si o copie de pe contract (pe loc la vizionare nu am primit) si culmea e trecuta si mama mea. Ce se poate face?