avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_Ionita

Activitate Andrei_Ionita

Buna ziua.

Cum spune si titlul, in ultima saptamana lucratorii de drumuri angajati de primarie au intrat de 3 ori in gardul meu, de 2 ori in pilonul de la gard si 1 data in poarta iar acum acestea necesita reparatii, in special poarta care a costat foarte mult.

Am facut poze, am vorbit cu muncitorii respectivi, am sunat la primarie si...nimic. Au spus orice mai putin cine o sa imi plateasca mie despagubiri, eu in acest caz ce pot face ?

Multumesc.
Inca nu am avut timp sa o testez, insa in fisa de service scrie clar ca placa video a fost inlocuita cu una noua. Am mai avut si alte garantii unde produsul nu se putea repara si am primit la schimb altul nou, in cutie sigilata, insa nu si de data asta.
Buna ziua. Am trimis in garantie o placa video defecta care apoi a fost inlocuita fiindca nu se putea repara, insa cand am primit inapoi placa, era acelasi model dar cu urme de folosire, iar cutia in care a venit era cea veche in care am trimis initial componenta in garantie si a venit si fara accesorii.

Daca placa video trebuia inlocuita, nu este normal sa imi trimita alta in cutie noua sigilata ? se poate face ceva in acest caz ? Multumesc

Buna ziua, as dori sa vand o piesa de calculator de valoare mai mare, insa nu mai am garantie la produs. Se poate, legal, sa ofer eu cumparatorului garantie in scris ?