Da ,am primit acasa Comunicare adresa dar ca si in cazul castigat adica contestatia P.V de la Politie fiindca era trecut gresit data , pe Comunicare adresa formulata de politie este trecut din nou gresit ca eu as fi condus o alta marca de masina dar nr de inmatriculare este corect . ce ar trebui sa fac in intimpinare ; sa depun un inscris ceva , unde ar trebui sa ma prezint etc multumesc
Prin intimpinare , nu cunosc procedura ce ar trebui sa fac , sa depun un inscris ceva , mentionez ca contestatia am facut-0 pt trecerea datei gresite in PV al politiei , si acum cand am primit Comunicare adresa tot de la Judecatorie , au gresit din nou formuland adresa ca eu as fi condus alta marca de masina dar cu numarul meu de inmatriculare . multumesc
Am facut o contestatie la un P,V facut de pol rutiera pt radar , sentinta data a fost in favoarea mea adica anuland P Verbal dat cu data de 08.10.2020. In data de 13.12.2020 pimesc acasa Comunicare adresa cu data de 08.12.2020 in care pol rutiera face recurs dar in sentinta primita de la Judecatorie scrie clar : in termen de 30 de zile data find de 08.10.2020, intrebarea este ce trebuie sa fac si sa depun la dosar in termen de 15 zile de la primirea instiintari