avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate alex678

Activitate alex678

pai si eu am sfatuit-o asta si a spus ca ii este prea frica sa apeleze la politie sau asa mai departe, si am vrut sa intreb daca as putea face eu ceva in privinta asta

cab av PIRSAN SILVIA a scris:

Buna seara. Daca lucrurile sunt cele prezentate de dvs, indicat ar fi sa se adreseze Directiei Generale de Protectie a Copilului, de la locul de domiciliu, fiind acuzatii grave (cele referitoare la "o dopeaza cu calmante...".

Buna ziua! Am si eu o intrebare cunosc o fata care are vre-o 15 ani imi este vecina, ma mai intalnesc cu ea din cand in cand cand iese cu cainele si intr-o seara am stat cu ea la o tigara si mi-a povestit despre ce se intampla la ea in casa, cum ar fi ca parintii ei nu o lasa sa aiba iubit, nu o lasa sa iasa mai deloc afara (doar cu cainele prin fata blocului) si pe langa asta ca o dopeaza cu calmante si alte prostii, fratele ei din cate am inteles o bate zilnic si mama cu tatal ei nu fac nimic in privinta asta, ea mi-a spus ca de frica nu ar suna la politie ca ai ei ultima data cand a venit politia au inceput sa minta ca ea se prostitueaza si drogheaza si asa mai departe deschizand o mica paranteza sunt frati gemeni si pe baiat il lasa sa faca ce absolut tot ce vrea si revenind la intrebare, se poate face ceva in privinta asta fara ca fata sa nu pateasca nimic pe falsele acuzatii avand in vedere ca sunt 3 oameni inpotriva ei?