in urma primirii sumelor acordate din fonduri comunitare pt sprijinul aferent suprafaetei cultivate in anul 2008, am primit acum de la apia un proces verbal de constatare prin care mi se aduce la cunostiinta ca in urma verificarii corectitudinii autorizarii cererilor de plata, trebuie sa returnez sumele primite.nu mi s-a comunicat natura neregulii constatate doar faptul ca am primit o suma necuvenita.
ulterior am facut in termen legal o contestatie la apia care a fost respinsa si tot nu am primit nelamuriri.
cum procedez?care este instanta competenta de a solutiona cazul meu in caz ca vreau sa atac in instanta decizia apia de respingere a contestatiei mele?va rog mult sa ma indrumati si multumesc anticipat oricui imi va aduce lamuriri!
Am semnat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni!citind contractul de munca vad ca nu am nici o garantie ca dupa cele 6 luni voi fi incadrat pe o perioada nedeterminata!VERBAL mi s-a spus ca dupa aceasta perioada voi semna un contract pe perioada nedeterminata
.INTREBARE Legal ar trebui stipulat in contractul pe perioada determinata de 6 luni o conditie expresa, astfel incat sa fiu sigur de viitorul angajarii mele dupa cele 6 luni?daca dupa cele 6 luni scade productia si nu mai e nevoie de angajarea mea ?ce pot face in cazul in care nu voi fi angajat permanent?