avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Activitate NicoletaSecrieru

Activitate NicoletaSecrieru

Am 12 ani de munca contributivității.Trei ani in sectorul civil cu grupa 2 și 9 ani ca polițist criminalist cu grad militar.Actualmente pensionata medical din 2006.Cum se va calcula pensia mea?
Părinții mei vor sa facă testament pentru mine și fratele meu Pt fiecare câte o casa .Noi frății avem copii.Ce se întâmpla dacă spre exemplu eu mor înaintea părinților mei?
Sunt născuta in 7.11.1970 Sunt pensionata medical din 2006 gr 2 . și am grad de handicap din 2010 handicap accentuat Am 12ani de munca din care 3 in grupa 2si 8 ani in grupa speciala .când voi putea sa ies la pensie de vârsta ?
Mulțumesc frumos
Bună ziua. Unchiul meu a decedat. As vrea sa știu dacă la succesiune întra și banii care ii are soția lui pe card, banii strânși din pensia ei. Multumesc
Da înțeleg. Va mulțumesc mult.
Ce prescripție. Ce creanță. Casa a fost construita în 2013


Bună ziua. Locuiesc într un imobil al fostului soț cu copilul meu în vârstă de 23 ani care lucrează dar încă învață pentru Masterat. Aceasta casa a fost construita când copilul era minor, iar noi eram divorțați. Copilul era în întreținerea lui, eu locuind cu ei și ajutând la treburile gospodărești, venind și eu cu venitul meu la tot ce trebuia întreținut, hrana, etc pt. toți. Fostul soț s a recăsătorit și vrea o suma de bani altfel ne da afara și vinde imobilul. Copilul după majorat lucrează și a făcut multe îmbunătățiri la imobil. Fostul soț de când s a recăsătorit nu mai contribuie cu nimic. Ce drepturi are copilul meu, dar și eu. Menționez ca ne terorizează și deranjează mereu