avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate GRUIASTEFAN

Activitate GRUIASTEFAN

Buna ziua,parintii mei vor sa vanda o casa,exista un act de mostenitor pe numele bunicului care a murit,pe acelasi act este trecut un teren extravilan si casa,acum se judeca cu primaria pentru ca a trecut pe cineva gresit pe actul de proprietate si culmea aia isi vor dreptul la terenul extravilan,pentru ca la casa nu au pretentii,dar ei defapt nu au niciun drept nici pe teren nici pe casa,se poate separa casa de terenul extravilan?intre timp judecatorul a zis ca intradevar ei nu au niciun drept si acum au facut contestatie,dar asta poate sa mai dureze foarte mult.ce ma sfatuiti?multumesc mult!
buna ziua,am o casa de vanzare,am gasit cumparatorii,dar mai dureaza pana rezolv niste probleme cu actele de proprietate ,cum pot proceda cu cumparatorii sa i asigur ca o sa le vand lor casa imediat ce termin cu actele si sa iau si banii.
BUNA ZIUA,TATAL MEU SE JUDECA DE 2 ANI PENTRU O SUCCESIUNE DUPA STRABUNICUL ,TATA ESTE SINGURUL COPIL,NU STIU DE UNDE AU APARUT NISTE RUDE ALE UNOR VERISORI DE AI LU TATA SI PRETIND CA AU SI EI DREPTUL LA O PARTE DIN MOSTENIRE,DUPA 2 ANI JUDECATORUL A DECIS CA EI NU AU NICIUN DREPT,PENTRU CA NU APAR PE NICUN ACT .ACUM AU FACUT CONTESTATIE, CE ESTE DE FACUT?CARE SUNT PROCEDURILE?