Numele meu este Andrei Petcu. Am facut o fapta regretabila in seara zilei de craciun, si anume m-am urcat la volanul masinii mele sub influenta bauturilor alcoolice.
Drept urmare, la un control de rutina pe bulevardul Beijing am fost depistat cu un grad de alcoolemie de 0.9 g/l alcool pur în aerul expirat. Controlul de rutina a avut loc in jurul orei 22.
Am fost condus la INML Bucuresti unde am stat aproximativ 3 ore. Dupa ce am acceptat sa mi se prevaleze probe de sange am fost condus la Brigada Rutiera Bucuresti unde am fost tinut pana la ora 4 dimineata, timp in care am fost pus sa astept pana sa semnez mai multe foi de hartie si sa dau o declaratie.
Oboseala, alaturi de ingrijorare si lipsa unei persoane cu care sa ma sfatuiesc au fost aspecte care m-au facut sa decid ca nu este potrivit sa dau la acel moment o declaratie. Prin urmare, am refuzat sa furnizez orice informatie.
Am fost scos din unitatea de politie pe la 4 dimineata si mi s-a spus sa astept si ca mi se face dosar penal. Mai multe informatii nu am primit. Permisul mi s-a spus ca va fi anulat.
La ce trebuie sa ma astept? Care sunt urmarile faptei mele?