avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate mariaivanovici41@yahoo.com

Activitate mariaivanovici41@yahoo.com


Vă mulțumesc mult pentru sfaturi! Am fost și la poliție..Sper sa se rezolve toată mascarada asta Sunt foarte violenti verbal,ne hărțuiesc cu apeluri..Pun diferiți oameni ca sa ne sune.Deja se întețește situația.
DinuX a scris:

Sigur, are aceeasi valoare, dar...

Daca e scrisa de un avocat poate e mai bine scrisa si sperie. Sigur, daca initiatorul se descurca, poate sa o scrie si singur. Atentie la termene, pentru ca daca notificarea nu respecta termenele legale, nu are nicio valoare.

Daca e trimisa prin executor, la fel, poate sa sperie. Executorul trimite la randul lui fie prin agent, fie prin posta. A doua varianta este destul de ieftina, circa 50-60 lei. Eu am preferat sa investesc de la inceput 50 de lei, decat sa o lungesc prin instante. Cu vorba buna nu plecau.



gi-jane2 a scris:

daca credeti ca va descurcati... avocatul nu e obligatoriu.


Vă mulțumesc din suflet!


gi-jane2 a scris:

Dezbateti succesiunea dupa tata sau macar luat un certificat de calitate de mostenitor de la notar si atata dvs cat si mama, cereti evacuarea lor in instanta.


Am certificat de Moștenitor.Trebuie avocat pentru asta? Sau se poate rezolva fără?
Bună seara! Mă confrunt și eu cu o problema destul de recentă.Tatăl meu a fost”asociat” cu cineva pentru pomi fructiferi,dar nu in acte.Mama și tata le-au făcut mutație aici..și acum de când a murit tata se fac stăpâni pe casa și pe teren.Sunt violentei verbal,nu se mai poate colabora cu ei.Cum pot acțiuna legal? Nu mai pot accepta ca ei sa-i vorbească urat mamei mele și sa se facă stăpâni pe casa mea.
Buna seara tuturor! Lucrez la o întreprindere unde se produc măști și echipamente de protecție,și in paralel sunt eleva la asistență medicală.Șeful meu ma obliga sa lucrez in 4 schimburi,iar eu nu reușesc sa gestionez deloc situația.Ca salariat care studiez,nu am dreptul sa lucrez doar un singur schimb? Care sunt drepturile mele? Nu am disponibilitate de a lucra pe schimburi din cauza școlii..am multe examene,sunt foarte obosita…Stau inclusiv noaptea sa învăț in Weekend.Cum ar trebui sa procedez?