avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate ioana20200

Activitate ioana20200

Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului. Totul s-a întâmplat intr-o vineri pe la ora 4 după amiază, era deja în cabină și aștepta, zic asta pentru ca nu a scos un sunet cât am folosit baia, după l-am observat cu telefonul îndreptat de sus în jos peste paravanul despartitor. Cât am fugit după cineva ca sa ma ajute ca m-am speriat, a scăpat foarte rapid, l-am căutat dar degeaba, ori era pe palier ori a fugit pe scările de urgenta. Mentionez ca pe hol nu sunt camere de supraveghere. Ce-as putea face?
Am fost filmata/pozata de cineva pe ascuns in baia caminului și apoi a fugit. Nu am aflat cine e. Totul s-a întâmplat vineri pe la ora 4 după amiază, era deja în cabină și aștepta, zic asta pentru ca nu a scos un sunet cât am folosit baia, după l-am observat cu telefonul îndreptat de sus în jos. Cât am fugit in cameră după cineva ca sa ma ajute ca m-am speriat de ce se putea mai rau, a scăpat foarte rapid, l-am căutat dar degeaba, ori era pe palier ori a fugit pe scările de incendiu..
Victima intr-o toaleta publica. Poze sau filmare in cabina unei toalete din incinta unui camin studentesc. Ce as putea daca este posibil sa nu existe camere de supraveghere? Va rog, ajutor!