avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate gambiano

Activitate gambiano

Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc mult pentru informatiile foarte utile!
Răspuns la discuția Mostenire
Este intr-adevar un CM dupa tatal meu. S-a lasat mostenire catre mama mea si catre mine. La scurt timp dupa, a decedat si mama. Parintii mei au decedat inainte ca eu sa am varsta de 14 ani si nu am avut nicio informatie despre acest CM pana recent. Am sunat la directia de taxe si impozite din localitatea respectiva si mi s-a spus clar ca nu mi se pot oferi informatii. Voi incerca sa reiterez faptul ca am acest CM si cumva as avea un interes legitim.
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru informatii! Ideea cu Notarul nu este rea deloc. Legat de Taxe si impozite, mi s-a spus ca nu mi se pot oferi informatii. Ce-i drept nu am fost fizic acolo, cu certificatul de mostenitor. O intrebare poate un pic stupida: de ce nu ar fi putut vinde fara acordul meu? documentul respeciv este din 1996 si eu eram minor atunci. Ce acord mi-as fi putut da eu, sa zicem in postura de minor? (Cert este ca nu imi amintesc sa fi exista asa ceva)
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Caut indrumare pentru urmatoarea situatie: Am gasit recent un certificat de mostenitor pe numele mamei mele care nu mai este in viata demult. Vad ca si eu apar ca mostenitor in acest act. Nu am absolut nicio informatie despre acea proprietate si as vrea sa stiu cum pot sa aflu cine este proprietarul actual (nu stiu nici macar daca a fost vanduta sau nu). Am sunat la Primarie si m-au trimis la DITL. Am sunat acolo mi s-a spus ca nu mi se pot oferi informatii. 99% bunul nu are cadastru. Am verif si online pe geoportal la ANCPI si nu figureaza. Tot ce vreau sa stiu este daca mama mea mai figureaza ca proprietar. Orice sugestie este binevenita! Multumesc mult!