avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate margineni2022

Activitate margineni2022

Am cumparat un teren pe un deal si am o problema cu, curentul electric stalpi cabluri!

Terenul este undeva ultima bucata, iar pana in acest teren mai sunt 10-15 terenuri. Fiind ultimul, reteaua electrica este trasa prin proprietatile oamenilor, pe terenuri extravilane intravilane ... iar ei imi zic ca nu imi dau curent ca stalpii sunt la ei in curte si ca nu vor da acordul ca se aglomereaza reteaua.

Cei 15 proprietari sunt defapt nervosi ca am achizitionat aceasta bucata care defapt vroia sa o ia tot ultimul vecin!

Ce pot sa fac pe cale legala ? Din ce stiu acum 10-12 ani un proprietar a tras din strada prelungire de retea aproximativ 800-900 ml pana sus pe deal!

Ce pot sa fac ?
Am un teren pe care sunt proprietar. Exista si o casa in curte. Am acest teren din anul 2011 pe malul unui rau. La fiecare ploaie imi dispare din teren. Am pierdut aproape 3m pe o lungime de 70m liniari. Un total de aproximativ 200 mp. Raul apartine al apelor romane. Ce trebuie facut ? Sesizare sa vina sa incarce malul ? Ce trebuie sa fac ?

Cui trebuie sa sesizam ca sa diguim raul la locul lui si sa ne recuperam pamantul nostru?
Ramanem fara teren in ritmul acesta plus ca a crescut pericolul de inundare si la vecini.

Ma poate ajuta cineva sa fac o sesizare la Apele Romane , Primarie si Consiliu Judetean ?