avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate rubby5

Activitate rubby5

Buna seara!
Multumesc pentru raspuns. mai am o intrebare. Ce se intampla daca nu semnez noul contract de concesiune?
Daca prin decesul partilor contractuale sau a unei parti contractuale contractul de concesiune al locului de inhumare inceteaza, atunci contractul nu mai este valabil si nu mai este in derulare? Parintii mei au platit de la inceput taxa integrala pentru 25 de ani.
Contract de concesiune nou
Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
Parintii mei, in prezent decedati, au luat in concesiune un loc de inhumare cu doua locuri in anul 1999. Contractul de concesiune, incheiat pe 25 de ani, expira in decembrie 2024.
Intai a murit tata in 2001, apoi mama in 2011. Am dezbatut succesiunea cu sora mea la notar si am obtinut certificat de mostenitor. In octombrie 2022 a murit sora mea care era casatorita si care are doi copii majori. Cumnatul meu si copiii majori au fost la notar si au obtinut certificat de mostenitor.
Problema este ca primaria imi solicita mie, cumnatului si nepotilor sa semnam un contract de concesiune nou, motivand ca titularii contractului, respectiv parintii sunt decedati si ca sora mea, mostenitoare a locului de inhumare, este si ea decedata.
Este legal sa se incheie un contract de concesiune nou peste cel din 1999 si aflat in prezent in derulare?
Multumesc frumos.